Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Μεσσήνη:Στην ''ψειρού'' για δύο χρόνια για κλοπή σιδήρων!

Μεσσηνία: 2 χρόνια σε Νησιώτη για κλοπή σίδερων 
Σε 2 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Καλαμάτας ένας Νησιώτης, επειδή μαζί με ένα Βούλγαρο έκλεψαν το Μάιο του 2011 σίδερα, από κλειστή μονάδα εκτροφής παπιών στην Ανδρούσα.
Πρωτόδικα, ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια κάθειρξη - ενώ χθες το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε απλή κλοπή γι' αυτό και μείωσε την ποινή του, και παρόλο που η ποινή φυλάκισης είναι εξαγοράσιμη, επέστρεψε στην φυλακή αφού είναι μέσα για άλλη υπόθεση.
Όπως κατέθεσε αστυνομικός, οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στο δρόμο της Τριόδου, επειδή κουβαλούσαν με αγροτικό σίδερα, τα οποία προέρχονταν από τις εγκαταστάσεις της μονάδας και η αξία τους -σύμφωνα με τον αστυνομικό- εκτιμήθηκε σε 1.000 ευρώ. 
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του παραδέχτηκε πως τα πήρε, αλλά ισχυρίστηκε πως η μονάδα είχε εγκαταλειφθεί και ο καθένας έμπαινε μέσα και έπαιρνε σίδερα. Οπως υποστήριξε, η πόρτα της περίφραξης ήταν πεσμένη κάτω, και γι' αυτό πείστηκε ότι το γκρεμίζουν και πως δεν θα πείραζε να βγάλει κι αυτός ένα μεροκάματο πουλώντας κάποια σίδερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: