Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Γρίφος παραμένει η δολοφονία της 35χρονης στους Γαργαλιάνους

Παραμένει το μυστήριο με τον δολοφόνο της 35χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου, μητέρας τεσσάρων παιδιών στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να λύσει την μυστηριώδη υπόθεση που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία.
Ο σύζυγος της γυναίκας παρέμεινε όλο το βράδυ στο γραφείο του ανακριτή και εξετάστηκε διεξοδικά,καθώς ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή, αλλά και γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν πως...
το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και οι καυγάδες στο σπίτι τους ήταν συχνοί. Ο σύζυγος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του έφευγε συχνά για να βγει με τις φίλες της και να κάνει δικές της δουλειές. Την Πέμπτη το βράδυ, την τελευταία φορά που την είδε, έφυγε από το σπίτι τους «για να πάει σε μια δουλειά», όπως του είπε. Την επομένη το πρωί, εργάτες που πήγαιναν να μαζέψουν ελιές στα χωράφια της οικογένειας είδαν το αυτοκίνητό της και τον ειδοποίησαν. Εκείνος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που την αντίκρισε νεκρή: Πυροβολημένη στον δεξί κρόταφο από πυροβόλο όπλο, γερμένη πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου τους.
Παράλληλα η αστυνομία έχει αποστείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια την καραμπίνα του συζύγου, που βρέθηκε στο σπίτι του, ώστε να εξακριβωθεί ή να αποκλειστεί εάν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος.
Η χρονιά για τη Γεωργία Φιλοπούλου ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού το 2016 σημαδεύτηκε από τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, που ήταν το πρώτο παιδί που γεννήθηκε φέτος στη Μεσσηνία. Ωστόσο, στην εκπνοή της, η χρονιά που ξεκίνησε με μια νέα ζωή, κλείνει με θάνατο. Αυτές τις ώρες, στην ασφάλεια έχει οδηγηθεί για να δώσει κατάθεση ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της, στην περιοχή Λεύκη των Γαργαλιάνων. Ο σύζυγός της είναι ο τελευταίος που είδε την Γεωργία Φιλοπούλου ζωντανή και ήταν ο ίδιος που τη βρήκε νεκρή μαζί με εργάτες που θα μάζευαν μαζί του ελιές στα χωράφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: