Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Τους 208 έφθασαν οι φάκελοι για το πρόγραμμα των νέων αγροτών

Αποτέλεσμα εικόνας για πρόγραμμα των νέων αγροτώνΤους 208 έφθασαν οι φάκελοι που κατατέθηκαν στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Μεσσηνίας και τους 90 στην Τριφυλία, για το πρόγραμμα των νέων αγροτών.
Αυτό ενημέρωσε χθες η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, εκφράζοντας την ικανοποίησή της και κάνοντας λόγο για σημαντικό πρόγραμμα που ενδιαφέρει την Περιφέρεια, λόγω της προσέλκυσης νέων ανθρώπων.Η κ. Αλειφέρη παρατήρησε πως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά δείχνουν ότι υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι που έχουν πανεπιστημιακή κατάρτιση.

Πληροφόρησε ότι 1.168 φάκελοι κατατέθηκαν στο σύνολο της Περιφέρειας και ανέφερε πως «τα χρήματα που έχει η Περιφέρεια, επαρκούν για όλες τις αιτήσεις. Ομως, όπως προβλέπεται, θα γίνει αξιολόγηση για ένταξη και απόρριψη των αιτήσεων». Είπε ότι «θα υπάρξει ταχύτητα στην επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, καθώς η διαχείριση όλου του προγράμματος έχει ανατεθεί στις Περιφέρειες» κι ενημέρωσε πως «με την απόφαση ένταξης καταβάλλεται το 70% της χρηματοδότησης της πρότασης που έχει υποβληθεί».
Τέλος, η κ. Αλειφέρη εκτίμησε ότι «δε θα υπάρχουν καθυστερήσεις, καθώς οι αυτοψίες θα γίνονται από υπηρεσίες της Περιφέρειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: