Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Γαργαλιάνοι:Διαρρήκτες αίλουροι έφυγαν ...σαν τον Ταρζάν!!!

Μεσσηνία: Έφυγαν σαν τον… Ταρζάν οι διαρρήκτες
Αναρριχήθηκαν σε ένα μπαλκόνι πρώτου ορόφου ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και τρύπωσαν στο διαμέρισμα από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα
Για μια ακόμη φορά έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή των Γαργαλιάνων οι διαρρήκτες με τις ακροβατικές ικανότητες που προτιμούν να «χτυπούν» στους πρώτους ορόφους κτιρίων και να διαφεύγουν όπως ο… Ταρζάν.
Οι άγνωστοι, που έχουν κάνει πολλές διαρρήξεις τους τελευταίους μήνες στην ευρύτερη περιοχή, έδρασαν αυτή τη φορά μέσα στην πόλη. Αναρριχήθηκαν σε ένα μπαλκόνι...
πρώτου ορόφου ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και τρύπωσαν στο διαμέρισμα από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Αφού έκαναν άνω - κάτω τα δωμάτια, άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και μερικά κοσμήματα.
Ο τρόπος διαφυγής τους έκανε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να καταχωρίσουν την δικογραφία σε βάρος αγνώστων για κλοπή σε έναν αρκετά ογκώδη φάκελο με άλλες περιπτώσεις. Κι αυτό, γιατί οι δράστες πήδησαν από το μπαλκόνι χρησιμοποιώντας το… λάστιχο της βρύσης ως σχοινί, όπως έχουν κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν.
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: