Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Δήμος Οιχαλίας: 10 μήνες φυλάκιση γιατί είχε πλαστό πτυχίο!!!

Μεσσηνία: 10 μήνες φυλάκιση γιατί είχε πλαστό πτυχίο!
Η εν λόγω κατηγορουμένη παραπέμφθηκε σε δίκη μετά από μηνυτήρια αναφορά του τ. δημάρχου Φίλιππου Μπάμη το Μάρτιο του 2015 προς τον εισαγγελέα Καλαμάτας και το Ελεγκτικό Συνέδριο ότι προσελήφθη το Μάιο του 2011 ως οικονομική σύμβουλος με πλαστό πτυχίο ΤΕΙ Λογιστικής. 
Όπως ανέφερε ο τ. δήμαρχος Οιχαλίας στην τότε αναφορά του, ο ίδιος το πληροφορήθηκε όταν υπέπεσε...
στην αντίληψή του σχετική ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Τμήματος της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή που επικαλείτο ο κ. Μπάμης, η πρ. επιστημονική συνεργάτιδα του δήμου (είχε ήδη λυθεί η συνεργασία τους) διαγράφηκε από λογιστής λόγω πλαστού πτυχίου και κλήθηκε μάλιστα να αποστείλει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και το δελτίο επαγγελματικής ταυτότητας.
Ο Φ. Μπάμης ανέφερε χαρακτηριστικά σε σημείο της συγκεκριμένης αναφοράς: «Επειδή τόσο εγώ, αλλά προφανώς και ο Δήμος Οιχαλίας, έχουμε πέσει θύματα φοβερής εξαπάτησης και δεδομένου ότι η εν λόγω έχει υπογράψει κρίσιμα οικονομικά έγγραφα του Δήμου Οιχαλίας, όπως π.χ. ισολογισμούς έναρξης κ.λ.π, παρακαλώ όπως επιληφθείτε του ως άνω σοβαρού θέματος και να επιβληθούν εις βάρος της οι νόμιμες κυρώσεις». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: