Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Β΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ; Αστέρας Βαλύρας-Άρις Καλαμάτας κόλλησαν στο "άσφαιρο" 0-0


ΒΑΛΥΡΑ: Ανταπόκριση, Χρ. ΠΑΠ
Αστέρας  Βαλύρας και Άρις Καλαμάτας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην κυριακάτικη 01/10 πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Β΄ Μεσσηνίας, σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τους τραυματισμούς των νέων Xρυσοβαλάντη Δ. Μπουρίκα και του ομογενή άσου kristian Boboci των γηπεδούχων που αποχώρησαν σφαδάζοντας από τους πόνους! 
Οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης διατήρησαν μια φλύαρη υπεροχή κύρια στο α΄ημίχρονο, αλλά οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν να πετύχουν και γκολ στην επανάληψη, αλλά το απευθείας κτύπημα φάουλ του Μπαντά στο 70ο λεπτό της συνάντησης, ανάγκασε τον Πεταλιδαίο γκολκίπερ του Αστέρα Δημήτρη  Ξαρχάκο να διώξει με υπερένταση σωτήρια σε κόρνερ, ενώ η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.
Εύκολο έργο, είχε το διαιτητικό τρίο Κ. Αντωνόπουλος με τους συνεργάτες του Β.  Ρηγόπουλου και Α. Μιχαλόπουλο
ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Τάκης Βασιλόπουλος): Δημήτρης Ξαρχάκος, Χρήστος Κουμουράς, Κώστας Σιάγκρης, Kristian Boboci (80’ λ.τ. Τάσος Π. Μπουρίκας), Ανδρέας Δουλάμης, Θ. Τσάμης (46΄Γιώργος Θεοδωρακόπουλος), Γιάννης Ανδριανόπουλος, Διαμαντής Αθανασόπουλος, Βασίλης Μπουρίκας, Παναγιώτης Οικονόμου (63ο Γιώργος Κ. Γεωργακόπουλος),  Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας (43ο λ.τ. Τάσος Μ. Νίκας
ΑΠΣ ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιάννης Ζαπρόπουλος): Μανωλούδης, Πετρόπουλος, Ματούρης, Μπαντάς, Δρακοπαναγιωτάκης,     Papakroni, Βασιλόπουλος Metusai, Κωνσταντινίδης (67’ Λυμπερόπουλος) και Κουρκουτάς (86΄Κορομηλάς)


ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ Φιλικό τεστ με Ακαδημία Πάμισος! Ευχές στους «χαζομπαμπάδες»  Ντάιμον Μανιάτη και Γιάννη Καρύδη…

Οι «κιτρινόμαυροι» του Αστέρα Βαλύρας και ο νέος τεχνικός τους Τάκης Βασιλόπουλος, μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη Καλαμάτας και σε συνδυασμό με το ρεπό της 2ης αγωνιστικής, θα δώσουν φιλικό τεστ στο δημοτικό γήπεδο Ιθώμης με την Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης του Νίκου Μουλατσιώτη την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ώρα (4.30μ.μ.).

ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΜΑΝΙΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΗ: Ο πρόεδρος Γιώργος Ν. Φωτεινός, οι συνεργάτες του στην διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας,  στέλνουν τις ποιο θερμές ευχές τους στις οικογένειες των Ντάιμον Μανιάτη  και Tzόνι Καρύδη, καθώς απέκτησαν αγοράκια που έφεραν πρόσφατα στον κόσμο στην Μαιευτική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας οι σύζυγοι των βαλυραίων άσων Δανάη Βαμβούκη και Δήμητρα Πατσατζή

ΝΙΚΟΣ-ΚΡΙΣΤΙ ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ: Επίσης, η αθλητική οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας, εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ανάληψης Μεσσήνης Νίκο Ζερβάκο και στην όμορφη σύζυγό του Κρίστι  Χριστοπούλου, (σ.σ. κόρη του επί σειρά ετών προέδρου και διοικητικού παράγοντα του Αστέρα Βαλύρας Κώστα Χριστόπουλου), βίον  ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους, καθώς το Σάββατο 30/10.2017 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Χρ. ΠΑΠ

ΣΗΜ: Ακολουθεί πλούσιο ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ με τον φακό του Χρ. Παπ για λογαριασμό του sportstonoto.gt























Δεν υπάρχουν σχόλια: