Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Μεσσηνιακός Γ.Σ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1-1: Μοιράσθηκαν στο "ΚΤΕΛ" γκολ και βαθμούς…

ΜΓΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1-1: Μοιράσθηκαν στο "ΚΤΕΛ"  γκολ και βαθμούς…
                     ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:
                 ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΖΑΓΑΣ
Ισόπαλος 1-1 έληξε ο απογευματινός αγώνας της Β΄ Μεσσηνίας ανάμεσα στο Μεσσηνιακό ΓΣ και τον Αστέρα Βαλύρας που διεξήχθη την Τετάρτη 01/11 στο βροχερό γήπεδο του «ΚΤΕΛ» Γιώργος Λουκαρέας!
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ, οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης του Τάκη Βασιλόπουλου  (σ.σ. παρατάχθηκαν χωρίς τους τρεις «3» νεοαποκτηθέντες παίκτες τους, Άγγελος Γουδέλης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, Kristian Boboci απουσίασε στο εξωτερικό για...
λίγες μέρες λόγω οικογενειακού προβλήματος και  Κυριάκος Κουνής δεν εκδοθηκε το δελτίο του από την ΕΠΟ) αιφνιδίασαν τους «πράσινους» και τον γκολκίπερ Γαβρά, καθώς στο 41ο λεπτό σε φάουλ του Χρήστου Κουμουρά ο Πάνος Καναλουπίτης που είχε προωθηθεί στα καρέ του ΜΓΣ με πλασέ έγραψε το 0-1 και οι του ΜΓΣ ισοφάρισαν στο 75ολεπτό με τον Καραγιαννίδη που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Εύκολο έργο είχε  ο ρέφερι Κασκάνης (σ.σ. υπέπεσε σε αρκετά σφαλτσοσφυρίγματα) με τους βοηθούς του Βοσνάκη και Τζιαμουράνη.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Χριστόπουλος): Κ. Γαβράς, Α. Θεοδωρακόπουλος, Β. Αλοίμονος (69΄Παπαδάτος, Σ. Κριτσωτάκης, Χ. Πετρόγιαννης, Π. Γιαννακόπουλος, Π. Χαρίτος, Κ. Δημόπουλος, Χ. Δημητρίου (67΄Φερέτος), Α. Παπαδέας (63΄Κουλουράς) και Α. Καραγιαννίδης.
ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Τάκης Βασιλόπουλος): Παναγιώτης Αναστασόπουλος, Τάσος Π. Μπουρίκας, Κώστας Α. Σιάγκρης, Χρήστος Ι. Κουμουράς, Πάνος Καναλουπίτης, Άκης Μ. Τσάμης, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Μήτσος Γούλιας, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, Παναγιώτης Φ. Οικονόμου (63΄Γιώργος Κ. Γεωργακόπουλος και στο 64΄λ.τ. Γιάννης Κ. Κλειώτης), Τάσος Μ. Νίκας και (70΄Γιώργος Μακρής).
Η ομάδα του Αστέρα Βαλύρας πριν τη σέντρα με το Μεσσηνικαό (1-1τελικό)

ΑΠΣ ΑΣΤΡΕΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Τάκης Βασιλόπουλος (τεχνικός) ο πρόεδρος Γιώργος Ν. Φωτεινός και ο πάγκος των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης

Η ομάδα του ΜΓΣ
















Δεν υπάρχουν σχόλια: