Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Βαλυραίος ο ταξίαρχος ε.α , Γιάννης Ν. Ζαφειρόπουλος, διοργανωτής της έκθεσης στο μουσείο στρατιωτικής ιστορίας Καλαμάτας!!! (Βίντεο)

Εκθεση το Στρατιωτικό Μουσείο Καλαμάτας
Τιμή για την Βαλύρα μας
Ο Βαλυραίος ταξίαρχος ε.α της πολεμικής μας αεροπορίας,  Γιάννης Ν. Ζαφειρόπουλος, είναι ο διοργανωτής της έκθεσης στο μουσείο στρατιωτικής ιστορίας Καλαμάτας.
Οι γονείς του, Ευγενία Χρ. Ντουραμάκου και Νικόλαος Ζαφειρόπουλος, καθώς και ολόκληρη η Βαλύρα, πρέπει να είναι υπερήφανοι γι' αυτό το παλικάρι. Πλούσιο και σπάνιο το φωτογραφικό υλικό που έχει συλλέξει και αξίζει το κόπο να το επισκεφθούμε όλοι. 

Γιάννης Ζαφειρόπουλος:"28η Οκτωβρίου Σελίδες Δόξας"

Η Έκθεση με αυθεντικό σπάνιο έντυπο υλικό από την 28η Οκτωβρίου του 1940 φιλοξενεί το Στρατιωτικό Μουσείο Καλαμάτας. Έχει θέμα: "28η Οκτωβρίου Σελίδες Δόξας" και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Νοεμβρίου. Την διοργανώνουν η ΔΙΚΕ (IV Μεραρχία Πεζικού) και το Μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας Καλαμάτας, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Τα εκθέματα είναι από την συλλογή του ταξίαρχου ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας, Ιωάννη Ζαφειρόπουλου. Η έκθεση θα λειτουργεί Τρίτη έως Σάββατο, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ., και το απόγευμα της Τετάρτης από τις 6 έως τις 8 μ.μ. 

 ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:

1 σχόλιο:

Ευανθία Λεγάκη είπε...

Συγχαρητήρια στο Λεβέντη μας Γιάννη Ζαφειρόπουλο. Τιμή, δόξα και καμάρι για τη Βαλύρα, τους γονείς και συγγενείς του. Πάντα άξιος και πάντα επιτυχίες. Συγχαρητήρια και στον κύριο Γιάννη Λύρα που ξέρει να απονέμει τα εύσημα εκεί όπου και σε όποιους αξίζουν.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς, υποκλινόμαστε με περηφάνεια και αγάπη για το μέλλον των παιδιών μας.