Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Τρία νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Μεσσηνίας

Αποτέλεσμα εικόνας για ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τα Νοσοκομεία Καλαμάτας, Κυπαρισσίας αλλά και για τα Κέντρα Υγείας Καλαμάτας και Μελιγαλά.

7 ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

Ολοκληρώνεται το αμέσως επόμενο διάστημα ο διεθνής διαγωνισμός και το ΕΚΑΒ Πελ/σου ενισχύεται με 7 νέα ασθενοφόρα. Απο αυτά τα 3 θα δοθούν στο ΕΚΑΒ Μεσσηνίας.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Ενισχύεται και αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας. Σύμφωνα με ανάρτηση του διοικητή Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργου Μπέζου: “Μια κουβέντα μόνο: υπογράφουμε αύριο, Τετάρτη, τις συμβάσεις για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προϋπολογισμού 370.000€ για το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας”.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ

Στην ίδια ανάρτηση ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας επισημαίνει για το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά:”Δύο λόγια μόνο: τις επόμενες μέρες μάς γνωστοποίησε ο εργολάβος ότι ξεκινά τις κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες αναβάθμισης, προϋπολογισμού 40.000€! Προχωράει και αυτό!”

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: 146.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

“Από τα λόγια στις πράξεις”, σχολιάζει ο Γιώργος Μπέζος, αναφορικά με τα  όσα δρομολογούνται αυτό το διάστημα στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Με σημερινή απόφαση των Υπουργών Υγείας (Α. Ξανθού-Π. Πολάκη) το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας χρηματοδοτείται με το ποσό των 146.000€ απο το αποθεματικό του Υπουργείου για την προμήθεια του κάτωθι ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού:

Α. 2 Αναισθησιολογικά συγκροτήματα πλήρη
Β. 1 Λαπαροσκοπικό συγκρότημα HD

Δεν υπάρχουν σχόλια: