Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

 

      ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ



Έφυγε πλήρης ημερών, σε ηλικία 94 ετών, η αγαπημένη μας Μαρία Παπαγεωργίου, μητέρα του Χρήστου και Κώστα Παπαγεωργίου ,στις 26 /11 και η κηδεία της έγινε στις 28/11,  12:00 μμ, στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στη Βαλύρα. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μία πολύ καλή μητέρα,  η οποία έδωσε στα παιδιά της σωστή ανατροφή,   υπέμεινε πολλά για όφελος της οικογένειας και τίμησε με την ηθική της παρουσία τη Βαλύρα.

Την θυμάμαι από την ηλικία των επτά ετών, όταν έφερνε τα πρωινά στο σχολείο τον συμμαθητή μου Κώστα, με την λαμπρή του σχολική φορεσιά, που μοσχομύριζε από το σπιτικό σαπούνι. Τα βασιλικά της ανέδυαν τις καλοκαιρινές ημέρες όμορφα αρώματα τόσο όσο και η ματιά της, γεμάτη αγάπη, και το  δροσερό της χαμόγελο, που δεν έλειπε ακόμη και τις δύσκολες ημέρες του βίου της από το πρόσωπό της. Όλοι την αγαπούσαν και η γειτονιά ήταν υπερήφανη γι΄ αυτήν.



Ο Θεός να την αναπαύσει σε τόπο χλοερό, άνευ οδύνης και στεναγμού, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Παναγιώτη. Να χαμογελάει και να φωτίζεται ο παράδεισος από τη  θεία της παρουσία.

Συλλυπητήρια  Χρήστο  , Κώστα και συγγενείς  . Καλή δύναμη, ο μεγάλος θησαυρός της ζωής σας, η  αείμνηστη μητέρα σας, θα κατοικεί για πάντα μέσα σε όλους μας, ως χάρη και θεία δρόσος.  

Ο Θεός μαζί σας!

Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

29/11/2021   

1 σχόλιο:

Κώστας παπ είπε...

Ευχαριστούμε συμμαθήτρια και συγχωριανή τα άρθρα σου πάντα είναι ζεστά και ενδιαφέροντα η Παναγία δίπλα σου