Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Βαλύρας

 



Ανταπόκριση: κα Σοφία Λάτση



Αγαπητοί γονείς του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βαλύρας ,

Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα του Συλλόγου μας!

Σκοπός ίδρυσης της είναι και πάλι η ενημέρωση, οι ανακοινώσεις, οι δράσεις, οι εκδηλώσεις και οτιδήποτε αφορά τα παιδιά σε σχολικό πλαίσιο...

Μην ξεχνάτε ότι η προτεραιότητα όλων μας είναι τα παιδιά μας!

Είναι το μέλλον του χωριού μας · αν δε στηρίξουμε πρωτίστως τα παιδιά, την εκπαίδευση τους, το σχολείο τους γενικότερα , το χωριό μας δε θα έχει μέλλον!

Σας παρακαλούμε πολύ όλους σας να συμμετέχετε ενεργά. Με τη βοήθεια σας όλα θα γίνουν καλύτερα. Ελάτε να γίνουμε μια οικογένεια και να στηρίξουμε τις προσπάθειες του Συλλόγου που αγωνίζεται κάθε χρόνο για το καλύτερο! Ας κρατήσουμε ζωντανό το σχολείο μας, ας κρατήσουμε ζωντανό το χωριό μας!

Τα παιδιά είναι το μέλλον!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη σας! Είμαστε μια δυνατή ομάδα και υπόσχομαι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό!

Εύχομαι να έχουμε καλή θητεία με ομαδικό πνεύμα και καλή συνεργασία ώστε να πετύχουμε ότι καλύτερο χρειάζεται για τα παιδιά μας! Θα ήθελα να ξέρετε ότι είμαι εδώ και εγώ και όλη η ομάδα για οτιδήποτε χρειάζεστε!!!

Υ. Γ: Κάθε βοήθεια από τους πιο έμπειρους είναι καλοδεχούμενη, καθώς έχετε αποδείξει πόσο πολύτιμοι υπήρξατε! Σας ευχαριστούμε για όσα κάνατε και θα φροντίσουμε να κάνουμε και εμείς το καλύτερο που μπορούμε!!!

Με εκτίμηση,

Το νέο ΔΣ

Λάτση Σοφία

Θεοδωροπούλου Ελένη

Αντωνόπουλου Σοφία

Δημητροπούλου Παναγιώτα

Κωνσταντοπούλου Καλλιόπη

Στρατή Βικτωρία

Θεοδωροπουλος Αθανάσιος

Θερμές ευχαριστίες στον κο Χρήστο Παν. Παπαγεωργίου για την ενήρωση της ιστοσελίδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: