Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Το όνομά μου είναι Χριστίνα!




 Ανταπόκριση: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου 

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 και  ώρα 5 το απόγευμα, η οικογένεια του αγαπητού συμπατριώτη μας Παναγιώτη Βασιλείου Μπουρίκα και Γιώτας Αλεβίζου, βάφτισαν τη κόρη τους στον Ενοριακό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Διαβολιτσίου και έδωσαν το όνομα ΧΡΙΣΤΙΝΑ (σ.σ νονά της, η κα Φωτεινή Οικονόμου γνωστή  δικηγόρος των Αθηνών, η οποία έλκει την καταγωγή της από το Διαβολίτσι και είναι επιστήθια φίλη της μητέρας κ. Γιώτας Αλεβίζου-Μπουρίκα). 

 

Μετά το μυστήριο, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το γείτονα φίλο της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας, κα Παναγιώτη Βασ. Μπουρίκα, η μικρή ΧΡΙΣΤΙΝΑ και οι ευτυχισμένοι γονείς της, παρέθεσαν δεξίωση στους δεκάδες καλεσμένους στο καταπληκτικό εξοχικό κέντρο "Restaurant-Ταβέρνα ο Μπακόλιας" στο Διαβολίτσι Ανδανίας, καθώς λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν αναβλήθηκε η δεξίωση που είχε αρχικά προγραμματιστεί στο καλοκαιρινό "MG Cool Escape".


 Να σας ζήσει το νέο όνομα ΧΡΙΣΤΙΝΑ, να είναι καλότυχη, γερή κι ευτυχισμένη, να έχει πάντα κοντά της ανθρώπους που θα την αγαπούν και θα χαίρεται με τις επιτυχίες της, η όμορφη οικογένειά της!!!
Χρ. ΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: