Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

4ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΡΣΙΝΟΗΣ ΙΘΩΜΗΣ…

Γερά ματς σήμερα: Αρσινόη-Α.Σ. Αμφιθέας , Αστέρας Βαλύρας-Κλίμα 
& Καλογερόραχη-Τίγρης Σιάμαρη

Συνεχίζεται, και σήμερα με τρεις αναμετρήσεις το 4ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά στην Αρσινόη Ιθώμης και το πρόγραμμα στο γραφικό γηπεδάκι στου Σιμίζα έχει ως εξής:
Στις 6.30 το απόγευμα: Αρσινόη-Αθλητικός Σύλλογος Αμφιθέας
Στις 7.45 το απόγευμα: Αστέρας Βαλύρας-Κλίμα
Και στις 9 το βράδυ Καλογερόραχη-«Τίγρης» Ελληνοεκκλησιάς.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ
Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε, ότι τους αγώνες καθημερινά παρακολουθούν δεκάδες φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τα γειτονικά χωριά της Ιθώμης, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή Μεσσήνη, Ανδρούσα, Πεταλίδι, Σκάλα, Σιάμαρη, Αμφιθέα, Κλίμα, Βαλύρα, και Βουλκάνος που μετέχουν και αντιπροσωπευτικές ομάδες. Από κει και πέρα, ένα μεγάλο μπράβο στην Σημιζαίο πρόεδρο του Οικουμενικού Ελληνισμού Σταύρο Πανουσόπουλο, και τους αντιδημάρχους Μεσσήνης κ.κ. Γιώργο Αθανασόπουλο και Γιώργο Δαβίλα που αγκάλιασαν το 4ο Τουρνουά, αλλά και τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου της Αρσινόης, που έφεραν σε πέρας μια τέτοια μεγάλη αθλητική εκδήλωση. (Συνέχεια των αθλητικών ειδήσεων με τον ΧΡ.ΠΑΠ) >>
ΚΑΛΑΜΑΤΑ…
Τρεις αποχωρήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, είχαμε στην ομάδα της Μαύρης Θύελλας, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Ελληνοαργεντινού τεχνικού Έλβιο Μάνα, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο λόγος για τους Γιάννη Δρακόπουλο, Τηλέμαχο Μπουζαλά και Σωτήρη Φουρναράκο.
ΠΑΜΙΣΟΣ…
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών αγώνων του Παμίσου Μεσσήνης, εν όψει της νέας περιόδου της Δ’ Εθνικής το οποίο έχει ως εξής:
Την Τετάρτη 10 Αυγούστου με Αίαντα Καλαμάτας
Το Σάββατο 13 Αυγούστου με Ολυμπιακό Καλαμάτας
Την Τετάρτη 17 Αυγούστου με Εθνικό Μελιγαλά
Την Κυριακή 21 Αυγούστου με τον Αθλητικό Όμιλο Τσιλιβή
Την Τετάρτη 24 Αυγούστου με την Ομόνοια στη μνήμη του Γιώργου Λουκαρέα
Και την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Πτωχού πρώην δημάρχου Μεσσήνης και προέδρου του Παμίσου.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ…
Ο νέος καλαματιανός προπονητής της Εράνης Φιλιατρών Νίκος Κακαλέτρης, ήρθε σε επαφή με τους διοικούντες διαφόρων ομάδων της Πελοποννήσου, (εκκρεμούν οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα παιχνίδια), για μια σειρά φιλικών αγώνων, με την Ζάκυνθο, την Καλαμάτα, το Πανηλειακό, τον Τέλλο Άγρα Γαργαλιάνων, και το Πανόπουλο Ηλείας.
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ…
Στην Κυπαρισσία, είναι στραμμένα το σαββατοκύριακο τα βλέμματα των φίλων του μπιτς βόλεϊ, καθώς η πόλη της αρκαδιάς, θα φιλοξενήσει, την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Νέων, Ανδρών, και Γυναικών έως 23 ετών. Επίσης το τριήμερα 19 έως 21 Αυγούστου στην παραλία του Ρωμανού Πυλίας, δίπλα από τις τουριστικές εγκαταστάσεις του Costa Navarino θα διεξαχθούν αγώνες μπιτς βόλεϊ.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH SOCCER ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ…
Συνεχίζεται στον πολυχώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, στην Δυτική παραλία της πόλης μας, οι αγώνες της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beace Soccer, ενώ το σαββατοκύριακο προβλέπεται πραγματικά πλούσιο. Επίσης, δεσπόζει ο μεγάλος τελικός, αλλά θα προηγηθεί αγώνας επίδειξης με παιδιά και γυναίκες, ενώ η αυλαία θα κλείσει με τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας Beace Soccer…

Δεν υπάρχουν σχόλια: