Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ο Αλάριχος ξανάρχεται! - Οργή και αγανάκτηση στην Ιθώμη - Οι Βάνδαλοι ξανάρχονται!!!

Από το διαδίκτυο συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε,μερικά σχόλια αναγνωστών που αφορούν το άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει: ''Ο Αλάριχος ξανάρχεται! - Οργή και αγανάκτηση στην Ιθώμη - Οι Βάνδαλοι ξανάρχονται!!!''. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρις εσχάτων.Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θάψει την ιστορία του τόπου μας,την πολιτιστική μας παράδοση και κληρονομιά.Η Ιθώμη είναι το ιερό βουνό της Μεσσηνίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και απαιτεί σεβασμό και στήριξη. Από τις αρχαιοελληνικές παραδόσεις έως και την Ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία,το φως του Ελληνισμού λάμπει και θα συνεχίζει να λάμπει,τόσο στην Αρχαία Μεσσήνη,όσο και στα Βυζαντινά καστρομονάστηρα της ορθοδοξίας.


  1. Κόριννα είπε

    Γιὰ νὰ βάλουμε τὰ πράγματα στὴν θέσι τους καὶ νὰ σταματήση ἡ ξενομανία.
    Ἡ άναβίωσις τῶν Ὀλυμπιακῶν Ἀγώνων,ὀφείλεται στὸν Ἠπειρώτη εὐεργέτη Ζάππα τό 1859.
    Τώρα μία συμβουλή στοὺς Μεσσηνίους,ἄν δὲν βοηθήση οὐσιαστικὰ καὶ ὄχι μὲ λόγια ὁ Σαμαρᾶς.
    Κάντε το Κερατέα.

    • dyspistos είπε

      Σωστότατη! Κερατέα, πατριώτες. Σκεφτείτε και πόσα μαύρα θα βγάλουν από τη σύσταση του νέου φορέα, την συμμετοχή “δικών” τους για διαφήμιση κλπ.
      Συγχαρητήρια και στον Γιάννη Λινάρδο.

  2. Zanglos είπε

    Στη Σουηδία και σε άλλες χώρες, βρίσκουν ένα πέταλο 200 χρόνων
    και χτίζουν ένα μουσείο, στην Ελλάδα θάβουν το φως!
    Ντροπή! Αίσχος!

    • Κόριννα είπε

      Στὸ Λονδῖνο ἀγαπητὲ ἔφιαξαν Μουσεῖο Sherlock Holmes,δλδ γιὰ πρόσωπο φαντασίας ἑνός γιατροῦ πού ἔγραφε τὶς ἱστορίες στόν ἐλεύθερο χρόνο πού εἶχε ὅσο περίμενε τήν ἐπομένη ἐπίσκεψι ἀσθενοῦς.
      Ἐδῶ τὰ θάβουν οἱ Πολιτικοὶ γιὰ νὰ μήν εἶναι ἀδιάψευστος μάρτυρας τῆς μικρότητος τῶν σημερινῶν ἀρχόντων,συγκρινόμενοι μέ τοὺς ἀρχαίους, καὶ τοὺς γκρεμοτσακίσεις.
      Οἱ ξένοι τὸ φοβοῦνται, γιὰ νὰ μή σοῦ ἀνεβῆ τό ἠθικὸ καὶ ξαναβρεθοῦν σὲ Μεσαίωνα.

  3. Zanglos είπε

    Αγαπητή Κορίννα, το ηθικό μου είναι ανίκητο!
    Σαν Zanglos με αρχές, σαν Έλληνας με απέραντο arsenal.

  4. ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ είπε

    Η αρχαιοελληνικη παιδεια και ιστορια διωκεται συστηματικά στην Ελλάδα λόγω κεκτημένης ανέκαθεν νοοτροπίας – πιστεύω πως όσοι συλλογοι, άτομα κλπ υποστηρικτές υπάρχουν – πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας – γι’αυτό και για άλλα σχετικά με την αναβίωση αρχαίων εκδηλώσεων κλπ κλπ – αφου…κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: