Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

(+) Αυτοί που φεύγουν...

Στασινός(Νάκης) Βασιλόπουλος, 74 ετών
Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν, ο συμπατριώτης μας, Στασινός(Νάκης) Βασιλόπουλος, σε ηλικία 74 ετών.Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 , στον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα τον σκεπάσει.Ο Θεός να τον αναπαύει.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
Συντάκτης:Βασίλης Γ.Φειδάς

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΙΘΩΜΗΣ
Ο Στασινός «ή Νάκης» Βασιλόπουλος, ένας από τους μεγάλους κυνηγούς της Ιθώμης, και τους τελευταίους θαμώνες… στην πλατεία της Βαλύρας, που διατηρούσε στην αγορά και το περίπτερο επί σειρά ετών πριν συνταξιοδοτηθεί, έφυγε για πάντα σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο 73χρονος συμπατριώτης μας, νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο της Αθήνας, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση χολής.
Η εγχείρηση, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ήταν πετυχημένη, αλλά στο μετεγχειρητικό στάδιο, από άγνωστη αιτία προσβλήθηκε από ιό, όπου τον καθήλωσε στο κρεβάτι του πόνου, και το πρωί του Σαββάτου, έχασε τελικά τη «μάχη» με το θάνατο, καθώς αντιμετώπιζε και αναπνευστικό πρόβλημα. Άφησε πίσω του, την αγαπημένη του σύζυγο Ελένη, και πέντε παιδιά. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 3 το απόγευμα στον ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βαλύρας, και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, στο κοιμητήριο του Αγιώργη.  Απο την διεύθυνση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, θερμά συλληπητήρια στους οικείους του, και η απώλεια του Νάκη θα είναι δυσαναπλήρωτη για πάντα στην μεγάλη κυνηγετική οικογένεια της Ιθώμης. Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε, ότι μέχρι το τελευταίο διάστημα της ζωής του, δεν μπορούσε πριν λίγες εβδομάδες, να αποχωρισθεί το αγαπημένο το χόμπι...και μαζί με το γιό του Γιώργο, να επιδίδεται θαυμάσια στο κυνήγι αγριογούρουνων, λαγών και δοαφόρων πουλιών, ιδιαίτερα τσίχλες, μπεκάτσες, κοτσύφια και τσιμπουργιάννια...     
Χρήστος Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: