Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Νικηφόρα πέρασε ο Αστέρας από τα Φιλιατρά

NIKH ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1-2
 Δώρο στον τραυματία Γεωργακό...
ή Scoco με
«εκτελεστές» τους Ραπτέα
και Κωστή Γιαννόπουλο!

Ο Αστέρας Βαλύρας, επέστρεψε και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, και στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου, με το ισχυρό συγκρότημα της Νίκης Φιλιατρών επικράτησε με σκορ 1-2. 
Από κει και πέρα, θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι ο αθόρυβος τεχνικός τους Βαγγέλης Σκουρλέτης, και όλοι οι ποδοσφαιριστές, με το σφύριγμα της λήξης αφιέρωσαν τη μεγάλη νίκη που απέσπασαν μέσα στο άντρο... των Φιλιατρών, στο συμπαίκτη τους Γιώργο Γεωργακόπουλο ή «Scoco», όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά οι φίλοι του Αστέρα. Ο άτυχος βαλυραίος μέσος, βρίσκεται καθηλωμένος στην ορθοπεδική κλινική του ΚΑΤ στην Αθήνα, από της 17 του μήνα, ανήμερα της εορτής του αγίου Αντωνίου, όπου τραυματίσθηκε σοβαρά στην ποδοκνημική, σε τροχαίο δυστύχημα στο Ασπρόχωμα,
όταν χτυπήθηκε πεζός από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε συμπαίκτης του, από γειτονικό χωριό της Ιθώμης. Ο Γιώργαρος, θα υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση την προσεχή Τρίτη το πρωί, από τον διακεκριμένο Λαμπαιναίο συμπατριώτη μας χειρουργό-ορθοπεδικό κ. Μπαλντόπουλο και ευχόμαστε ολόψυχα να στεφθεί με επιτυχία. Από κει και πέρα, ν’ αναφέρουμε ότι στη σύγκρουση με τη Νίκη Φιλιατρών, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Αστέρα με γκολ που πέτυχαν στο 14ο λεπτό και στη συνέχεια σε αντεπίθεση διαρκείας οι Στέλιος Ραπτέας στο 33ο λεπτό με απευθείας κτύπημα φάουλ έγραψε το 1-1 και στο 77ο λεπτό με γκολ όνειρο… ο Κωστής Γιαννόπουλος ή «μπέγκαμ του τοκικού» πέτυχε το 1-2 και χάρισε τη μεγάλη νίκη στους «κιτρινόμαυρους» της Ιθώμης. Επίσης, οι κίτρινοι διαμαρτύρονται έντονα για δυο πέναλτι που δεν τους έδωσε ο καλαματιανός ρέφερι Σερεμέτης, ενώ στο 66ο λεπτό ο Κριστόφ Βασιλόπουλος που είχε προωθηθεί στα αντίπαλα καρέ…σε φάση διαρκείας σημάδεψε δυο φορές τα δοκάρια των φιλιατρινών.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΕΛΙΚΑ…
Η Εθνικάρα Μελιγαλά 4-0 την Α.Ε. Αβίας
Ολυμπιακός Καλαμάτας-Αρφαρά 1-1
Mεσσηνιακός Γ.Σ.-Απόλλων Καλαμάτας 2-0
Νίκη/Φιλιατρών-Αστέρας Βαλύρας 1-2
Α.Σ. Ανδρούσας-ΠΑΟ Καλό Νερού 1-0
Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας-Άρις 3-1
Α.Ε. Κυπαρισσίας/Ηρακλής-Αστέρας Μικρομάνης 2-0
Χανδριναϊκός Π.Σ. –Μιλτιάδης πυργακίου 4-0
Διαγόρας Κοπανακίου-Πανευαϊκός 1-3
Θύελλα Χαρακοποιού-Νέστωρ Πύλου 2-0
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3μ.μ.: Θύελλα η Καλαμάτα κόντρα στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: