Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα-αρρωστημένα σενάρια ταινιών

Ξέσπασαν φήμες για εκταφές νεκρών που είναι άγνωστο πού καταλήγουν!
Ούτε από τα πιο αρρωστημένα σενάρια ταινιών θρίλερ δεν θα έβγαινε αυτό που συνέβη με το ακέφαλο και σε κατάσταση μουμιοποίησης πτώμα που βρέθηκε στη χωματερή της Βαλύρας στη Μεσσηνία, το απόγευμα της Κυριακής από τσιγγάνους που αναζητούσαν παλιά σίδερα στους σωρούς των σκουπιδιών! Ένα φαρμακευτικό αυτοκόλλητο που βρήκε κολλημένο στην πλάτη του νεκρού ο ιατροδικαστής Ιωάννης Δούζης, αποτέλεσε την άκρη του νήματος για να αποκαλυφθεί μια ασυνήθιστη όσο και ανατριχιαστική υπόθεση. Αυτοκόλλητα όπως αυτό, χρησιμοποιούνται σε καρκινοπαθείς κι έτσι οι αστυνομικές αρχές μπόρεσαν να μάθουν την ταυτότητα του αγνώστου.
Πρόκειται για έναν 84χρονο ο οποίος είχε ταφεί στο κοιμητήριο της Βαλύρας το 2002 και, πριν από ένα μήνα, αποφασίστηκε η εκταφή της σορού για να εξασφαλισθούν νέες θέσεις. Η κόρη του ειδοποιήθηκε, αλλά δεν θέλησε να παραστεί στη διαδικασία την οποία ανέθεσε σε έναν 51χρονο εργάτη από την περιοχή. Εκείνος διαπίστωσε ότι η σορός δεν είχε αποσυντεθεί ολόκληρη και επέλεξε να τοποθετήσει στο οστεοφυλάκιο όσα από τα οστά ήταν γυμνά και να… «ξεφορτωθεί» τα υπόλοιπα στη χωματερή! Όπως ήταν επόμενο, η σορός έγινε βορά πεινασμένων αγριμιών , γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τα ίχνη από δόντια ζώων που υπήρχαν σε ό,τι είχε απομείνει από αυτήν! Η αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία για περιύβριση νεκρού σε βάρος του 51χρονου, που έκανε την εκταφή.
Το θρίλερ έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία και ήδη ξέσπασαν φήμες για εκταφές νεκρών που είναι άγνωστο πού καταλήγουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: