Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Απόπειρα βιασμού στη Μερόπη

Ακόμα μια αποτρόπαια πράξη απόπειρας βιασμού σήμερα στη Μερόπη, ξανά από λαθρομετανάστη! Τη μανία και τις άρρωστες επιδιώξεις  του δράστη, αλλά και ανελέητο ξυλοκόπημα, δέχτηκε σήμερα το απόγευμα η κάτοικος της Μερόπης Α.Μ η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.
Η άτυχη κτηνοτρόφος, βρισκόταν σε αγροτική έκταση, λίγα μόλις μέτρα από το ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όταν στις 4:30μμ δέχτηκε λυσσαλέα επίθεση βιασμού από οπλισμένο με μαχαίρι λαθρομετανάστη. Βοσκούσε πρόβατα και ήταν καθισμένη σε καρέκλα εξ αιτίας προβλήματος που έχει σε πόδι της. Ο δράστης τη πλησίασε από πίσω, της σκέπασε με ύφασμα το κεφάλι και με την απειλή του μαχαιριού τη διέταξε να μη μιλήσει. Η γυναίκα αντιστάθηκε και ακολούθησε πραγματική πάλη.
Ο κακοποιός σέρνοντας βιαίως το θύμα του πίσω από καλάμια επιχείρησε να το βιάσει. Ο δράστης επέφερε πολλαπλά δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο του θύματος αλλά και σε ολόκληρο το σώμα. Η άτυχη γυναίκα μπόρεσε, παρόλα τα τραύματα και το σοκ, να χτυπήσει το δράστη στα γεννητικά όργανα, να του αποσπάσει το μαχαίρι και να τον μαχαιρώσει με το ίδιο του το μαχαίρι. Ύστερα από αυτό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ η γυναίκα αφού ζήτησε βοήθεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο, κάταγμα σε χέρι και πόδι και εκδορές σε όλο το σώμα. Άγνωστο παραμένει αν το τραύμα του δράστη είναι επιπόλαιο ή σοβαρό. Ύστερα από το συμβάν, ακολούθησε έρευνα από περιπολικό της αστυνομίας προς εντοπισμό του δράστη δίχως όμως κάποιο αποτέλεσμα. Η γυναίκα έχει αναγνωρίσει το δράστη μέσα από φωτογραφίες που της έδειξε η αστυνομία και αναμένεται η σύλληψή του.


Να θυμίσουμε ότι είναι το δεύτερο περιστατικό στη Μερόπη και το έκτο στη περιοχή μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Το κοινό σημείο των περιστατικών είναι η "ξεμοναχιασμένες" γυναίκες και οι λαθρομετανάστης-ες. (Πιθανό να πρόκειται για τον ίδιο δράστη). 


Meropitopik / ΚΡΕΣΦΟΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: