Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Βαλύρα-Εκλογές 2015:Να πάρουμε πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια μας και να ανθίσει πάλι το χαμόγελο σ' εμάς και τα παιδιά μας!!!

Ψηφίζουμε αντιμνημονιακά και μαυρίζουμε τα κόμματα εκείνα και τους υπαίτιους πολιτικούς που μας οδήγησαν σε αυτή τη μεγάλη συμφορά!!! 
Στις ερχόμενες εκλογές μας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουμε το πολιτικό τοπίο.Ανεξάρτητα από τι ψηφίζαμε έως τώρα, ήρθε η ώρα να απαγκιστρωθούμε από την καταστροφική και ελεεινή συναλλαγή μεταξύ ψηφοφόρων και βουλευτών για το ρουσφέτι και  να δώσουμε την ευκαιρία σε κάτι το καινούργιο, σε κάτι  που να κοιτάζει τον φτωχό, τον άνεργο, τον κατατρεγμένο, τον αδικημένο κ.λ.π στα μάτια και να...
καταλαβαίνει το πόνο και τις αγωνίες του, χωρίς να απαιτεί ντε και καλά την ψήφο του για το ρουσφέτι. Να ξεφύγουμε από τη κατάθλιψη των καταστροφικών μνημονίων, των πολιτικών λιτότητας και υποτέλειας που επιβάλουν τα συμφέροντα των τοκογλείφων της χώρας. Να κερδίσουμε ξανά την χαμένη αξιοπρέπεια μας, το χαμόγελο μας και για να ξαναγεννηθεί η ελπίδα. Να στείλουμε επιτέλους μια και καλή τους ελληνόφωνες δοσίλογους πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,  που προκάλεσαν στη χώρα τη μεγαλύτερη καταστροφή των τελευταίων 40 χρόνων, όχι στα σπίτια τους αλλά στα έδρανα των δικαστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: