Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Βαλύρα:(+) Αυτοί που φεύγουν...

Παναγούλα χήρα Μιχάλη Λιοντήρη, 94 ετών
Πέθανε σήμερα πλήρης ημερών τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες, η συμπατριώτισσα μας Παναγούλα χήρα Μιχάλη Λιοντήρη, σε ηλικία 94 ετών.Υπήρξε ηρωίδα της Εθνικής μας Αντίστασης 1941-44 και ηρωίδα του καθημερινού μόχθου με τον αείμνηστο σύζυγό της, με τον οποίο δημιούργησαν μια υποδειγματική οικογένεια. Απέκτησαν δύο παιδιά, που έγιναν λαμπροί επιστήμονες. Τον Γιώργο - Πολιτικό Μηχανικό και τον Γιάννη - Γεωπόνο. Υπήρξε μια πολύ δραστήρια γυναίκα και πρωτοστατούσε στα πολιτιστικά δρώμενα της Βαλύρας στις 10ετίες του '50 , του '60 και του 1970. Ήταν μια πολύ κοινωνικά μορφωμένη γυναίκα, ευφιέστατη, προοδευτική και ήταν πάντα κοντά στους νέους ανθρώπους, στις αγωνίες τους και στους προβληματισμούς τους για ένα καλύτερο αύριο. 
Μαζί με άλλες γυναίκες από την Βαλύρα διακονούσαν τον Ενοριακό μας Ναό, τα Παρεκκλήσια μας, τα Εξωκκλήσια μας και ακόμα την Ιερά Μονή Βουλκάνου.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Πέμπτη το απόγευμα 14 Απριλίου 2016 και ώρα 16:00 , από τον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. 
Ο Θεός να την αναπαύσει και να είναι ελαφρύ το χώμα του 'Αι Γιώργη που θα την σκεπάσει. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε να φθάσουν τα χρόνια της και να τα ξεπεράσουν.   





Δεν υπάρχουν σχόλια: