Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Βαλύρα:Οι κλέφτες κόλλησαν στις όχθες του Πάμισου!!!

Τυχερός πάνω στην ατυχία του στάθηκε ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Τσαγκάρης, του οποίου προ ημερών άγνωστοι κλέφτες του έκλεψαν το αγροτικό αυτοκίνητό του από το αγρόκτημα του στην έξοδο από Βαλύρα προς Σκάλα. 

Τι συνέβη
Οι κλέφτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο διάλεξαν δρόμο διαφυγής ένα κακοτράχαλο χωματόδρομο που βρίσκεται στη δυτική όχθη του ποταμού Πάμισος που οδηγεί στον Άγιο Φλώρο. 
Δυστυχώς όμως γι' αυτούς είχε...
βρέξει προηγουμένως και ο δρόμος είχε μετατραπεί σε λασπότοπο, με αποτέλεσμα οι ρόδες του αυτοκινήτου να βουλιάξουν κυριολεκτικά μέσα στη γη και ήταν αδύνατον να προχωρήσει, καθώς είχε παγιδευτεί.Τότε τα κλεφτρόνια το έβαλαν στα πόδια και έγιναν άφαντοι. Η λάσπη αποδείχθηκε ο καλύτερος σύμμαχος για τον ιδιοκτήτη του οχήματος, μιας και από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου για να το βρει.

Στο μεταξύ η Ασφάλεια πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και υλικό DNA, στην προσπάθειά της να εντοπίσει τους δράστες που πιθανότατα να ανήκουν στους συνήθεις ύποπτους, που έχουν λεηλατήσει στην κυριολεξία ολόκληρη την περιοχή μας και παραμένουν όλα αυτά τα χρόνια καλά κρυμμένοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: