Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

“Βούλιαξε” από κόσμο η Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο - Χιλιάδες επισκέπτες στις πόλεις & στα χωριά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!!!

Χιλιάδες επισκέπτες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Το αδιαχώρητο στη Μεσσηνία
“Βούλιαξε” από κόσμο η Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο, καθώς ήρθαν χιλιάδες επισκέπτες στις πόλεις και τα χωριά της για να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Χθες, και ενώ σε πολλές περιοχές του νομού ο υδράργυρος έδειχνε 41 βαθμούς Κελσίου, χιλιάδες επισκέπτες και ντόπιοι πήγαν να δροσιστούν στις παραλίες, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι… μέσον για να βρεις ξαπλώστρα στις οργανωμένες πλαζ. 
Ειδικότερα, χθες το πρωί στην Καλαμάτα σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων στη οδό Ναυαρίνου και στο δρόμο προς Βέργα και Μικρή Μαντίνεια. Η ουρά των αυτοκινήτων στην οδό Καρακούση ήταν διαρκής και εκτεινόταν έως την οδό Κρήτης.

Αντίστοιχες εικόνες επικρατούσαν στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και σε όλες τις παραλίες του νομού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους μεσσηνιακούς δρόμους κυκλοφορούσαν πολλά αυτοκίνητα με αριθμούς από την Αρκαδία, γεγονός που σημαίνει ότι ήρθαν για τριήμερη ή μονοήμερη εκδρομή πολλοί επισκέπτες από το γειτονικό νομό. Βεβαίως οι περισσότεροι επισκέπτες όπως πάντα έχουν έρθει από την Αττική.
Αυξημένη ήταν η κίνηση και στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, καθώς δεκάδες τουρίστες ήρθαν το Σαββατοκύριακο με πτήσεις από το εξωτερικό για διακοπές στη Μεσσηνία. Στο πάρκινγκ του αεροδρομίου περίμεναν πούλμαν, πολυθέσια βαν και ταξί για να τους μεταφέρουν στον προορισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: