Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Νοσοκομείο Καλαμάτας:Καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του ασθενούς!

Ως γνωστό πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε ο λειτουργικός και χωροταξικός σχεδιασμός στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Κατά κοινή ομολογία η νέα λειτουργία που έχει εγκαινιάσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του ασθενούς αλλά και στην αξιοπρεπή παραμονή κατά το χρόνο αναμονής.
Οι ανωτέρω παρεμβάσεις αποτελούν τμήμα ενός ευρύτερου σχεδιασμού της Διοίκησης που επεκτείνεται σχεδόν σε όλους τους χώρους αναμονής με κύριο πάντα στόχο την απλούστευση των διαδικασιών, την ελαχιστοποίηση της όποιας καθυστέρησης και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.


Στο πλαίσιο αυτό σήμερα η Διοίκηση προχώρησε και ολοκλήρωσε την αρχιτεκτονική μελέτη ενός ακόμη σημαντικού χώρου παροχής υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο μας που είναι το Τμήμα των Εξωτερικών Ιατρείων. Προβλέπονται λοιπόν παρεμβάσεις, σύμφωνα με την μελέτη που συμβάλλουν τόσο στην αισθητική όσο και στην σήμανση και λειτουργία αυτών των ιατρείων.

Με αφορμή τον ανωτέρω σχεδιασμό ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου λειτουργικού και αρχιτεκτονικού ανασχεδιασμού και μετά το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ξεκινάνε τις επόμενες ημέρες οι εργασίες στο Τμήμα των Εξωτερικών Ιατρείων.

Αλλάζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μεθοδικά την εικόνα του Νοσοκομείου μας και βάζοντας στον πυρήνα της καθημερινής μας δράσης τον Ασθενή, τον Συνοδό, τον Άνθρωπο.

Το έχουμε πει και το πιστεύουμε. 

Θέλουμε να καταστήσουμε το Νοσοκομείο Καλαμάτας ένα νοσηλευτικό ίδρυμα υψηλών προδιαγραφών που θα απευθύνεται σε όλους τους Πελοποννησίους. Σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε και είμαστε αισιόδοξοι ότι τα το καταφέρουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: