Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Μαυροζούμενα: Αγριογούρουνα ''κάπνισαν'' 79 δενδρύλλια χασίς!!!

Τα 34 δενδρύλλια της πρώτης και τα 45 της δεύτερης, όλα ύψους μισού ως δυόμισι μέτρων, είχαν καταστραφεί
Μπορεί να του κατέστρεψαν δύο χασισοφυτείες τα... αγριογούρουνα, αλλά δεν απέφυγε την «καμπάνα» ένας ηλικιωμένος αγρότης από τη Μεσσηνία! 
Το μόνο που κατάφερε, ήταν η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι αφέθηκε ελεύθερος ως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στον 67χρονο αγρότη, που είχε συλληφθεί στις 3 Σεπτεμβρίου του 2015 όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν τις δύο χασισοφυτείες που καλλιεργούσε σε απόσταση 400 μέτρων μέσα στο ρέμα της Μαυροζούμενας στη δασική περιοχή «Καπλάνι», κοντά στο χωριό Μίλα. 
Τα 34 δενδρύλλια της πρώτης και τα 45 της δεύτερης, όλα ύψους μισού ως δυόμισι μέτρων, είχαν καταστραφεί από τα αγριογούρουνα. Ο καλλιεργητής, που είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο και το 2007, ισχυρίστηκε ότι θα κρατούσε για προσωπική του χρήση την παραγωγή καθώς είναι εθισμένος στο χασίς και μάλιστα είχε ξεπουλήσει την περιουσία που του άφησαν οι γονείς του για να ικανοποιήσει το πάθος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: