Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Aναρτήθηκαν οι δικαιούχοι για τα βιολογικά προϊόντα στη Μεσσηνία-Έως 5 Δεκεμβρίου οι ενστάσεις

Aναρτήθηκαν οι δικαιούχοι για τα βιολογικά στη Μεσσηνία, έως 5/12 οι ενστάσεις
Δημοσιεύθηκαν οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων και των απορριπτόμενων του έτους 2013 για τη βιολογική γεωργία, ενημερώνει η ΔΑΟΚ Μεσσηνίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης,δηλαδή από Τρίτη  29-11-2016 έως Δευτέρα 5-12-2016. 
Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στην ΔΑΟΚ Π.Ε. Μεσσηνίας στο Διοικητήριο,Καλαμάτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Η Δ/νση Αγροτικής Οκονομίας&Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας (Καλαμάτα), ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του Μέτρου 2.1.4 ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων και των απορριπτόμενων του έτους 2013 (Νέα Πενταετία), έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας και έχουν επίσης σταλεί για ανάρτηση στις έδρες των Δήμων της περιοχής ευθύνης της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης,δηλαδή από      Τρίτη  29-11-2016 έως Δευτέρα 5-12-2016. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στην ΔΑΟΚ Π.Ε. Μεσσηνίας στο Διοικητήριο,Καλαμάτα.

Επισημαίνεται ότι ο φάκελος πληρωμής έχει διαβιβαστεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ  προκειμένου να πιστωθούν τα ποσά στους ατομικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικ/μίας&ΚτηνιατρικήςΠ.Ε. Μεσσηνίας στο Διοικητήριο ,Καλαμάτα, Γραφείο 205 , τηλ. 27213-61205».

Δεν υπάρχουν σχόλια: