Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ξαναχτύπησε ο «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ στη Μεσσηνία!!!

Ξαναχτύπησε ο «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ στη Μεσσηνία
Ξαναχτύπησε ο «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ, που πριν ένα μήνα είχε συλληφθεί για 11 περιπτώσεις απάτης και αποπειρών απάτης, σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων στην Αργολίδα, την Αρκαδία και τη Μεσσηνία.

Ο 39χρονος Ελληνας από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας εξαπάτησε μια 87χρονη γυναίκα την περασμένη Παρασκευή στο Καλό Νερό του Δήμου Τριφυλίας και της έκλεψε 3.500 ευρώ. Την ξεγέλασε λέγοντάς της ότι θα πιάσει φωτιά το σπίτι της κι έτσι την έπεισε να μαζέψει ό,τι πολύτιμο έχει μέσα και να φύγει.
Η απάτη εξιχνιάστηκε άμεσα ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας και σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία. Μάλιστα πληροφορίες φέρουν την ηλικιωμένη η οποία έπεσε θύμα του, να τον έχει αναγνωρίσει με βεβαιότητα από τις φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί. 
Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω απατεώνας και ένας ακόμα συνεργός του συνελήφθησαν πριν ένα μήνα ακριβώς από αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρίπολης. Οι δύο περιφερόμενοι απατεώνες παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και στις 2 Μαρτίου έκλεψαν 2.250 ευρώ από μία 72χρονη στον Αμμο του Δήμου Καλαμάτας και προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο με έναν 80χρονο στον Αρι, αλλά δεν τους είχε πιστέψει. Οι «μαϊμού» υπάλληλοι, για να καταφέρουν να ξεγελάσουν ηλικιωμένους πουλάνε το παραμύθι ότι υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο και το σπίτι τους θα πάρει φωτιά. Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο να καούν ζωντανοί, τους βάζουν και μαζεύουν σε μια πετσέτα ή σεντόνι όλα τα λεφτά και τα χρυσαφικά τους για να φύγουν γρήγορα από το σπίτι και τους τα κλέβουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: