Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Καλαμάτα:Πωλούσαν ηρωίνη με το κιλό!!!

Διακίνησαν πάνω από ένα κιλό ηρωίνης στη Μεσσηνία
Όταν συνελήφθησαν οι πέντε Έλληνες ηλικίας 24 ως 57 χρόνων, είχαν κατασχεθεί 52,7 γραμμάρια ηρωίνης
Περισσότερο από ένα κιλό ηρωίνης είχαν διακινήσει σε χρήστες ναρκωτικών σε όλη τη Μεσσηνία τους τελευταίους επτά μήνες, τα πέντε μέλη μιας συμμορίας που είχαν συλληφθεί σταδιακά τον τελευταίο καιρό. Τα κέρδη τους στο διάστημα αυτό, υπολογίζονται σε περισσότερα από 10.000 ευρώ.

Όταν συνελήφθησαν οι πέντε Έλληνες ηλικίας 24 ως 57 χρόνων, είχαν κατασχεθεί 52,7 γραμμάρια ηρωίνης, 191 ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα κάνναβης, δυο ζυγαριές ακριβείας, λαθραίος καπνός βάρους 90 γραμμαρίων και 800 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών. Όλοι ζούσαν από τις παράνομες δραστηριότητές τους, καθώς είναι άεργοι!
Μαζί με αυτά, είχαν βρεθεί πλήθος κινητά και κάρτες sim σε συνδέσεις που δεν ήταν δηλωμένες στα πραγματικά τους στοιχεία, αλλά σε στοιχεία αλλοδαπών «αχυράνθρωπων» ή συγγενικών τους προσώπων. Στις συνομιλίες τους που έχουν καταγραφεί από τον «κοριό» της ΕΛ.ΑΣ., χρησιμοποιούσαν συνθηματικές εκφράσεις και κωδικές λέξεις. 
Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που έκανε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε βάρος των πέντε δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: