Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Θεσσαλονίκη:Βραβείο σε Μεσσήνια ποιήτρια!!!

Βραβείο σε Μεσσήνια ποιήτρια
Το 3ο βραβείο στον 6ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης της Αμφικτιονίας Ελληνισμού Θεσσαλονίκης απέσπασε η Μεσσήνια Παναγιώτα Αντωνακοπούλου.
Η εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν τα ποιήματα που βραβεύτηκαν θα γίνει το φθινόπωρο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Αμφικτιόνων. Οι συμμετοχές ποιητών και ποιητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στον διαγωνισμό ξεπέρασαν τις 400 και τα έργα τους θα συμπεριληφθούν σε έναν καλαίσθητο τόμο.
 
Η Παναγιώτα Αντωνακοπούλου συμμετείχε και σε εκδήλωση της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας (με αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης και τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου) που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη, όπου η ποιήτρια ολοκλήρωσε με συγκίνηση τις απαγγελίες ευχόμενη «να μπορούσε να κρατήσει μια χούφτα μεσσηνιακή γη για να σκορπίσει έναν κόσμο Ελλάδα».
Οπως ενημερώνει επίσης η ίδια η κ. Αντωνακοπούλου, η συλλογή της με τίτλο «Πονέματα ψυχής» που περιλαμβάνει το βραβευμένο ποίημα διατίθεται στο κατάστημα της Ενωσης M.U. στην οδό Ιατροπούλου, ως ένδειξη στήριξης των αγροτών, καθώς και στο βιβλιοπωλείο Bookmark στον πεζόδρομο της Αντωνοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: