Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Ας ανακαλύψουμε τη Μεσσηνία!!!Ένα παραμυθένιο μέρος για αξέχαστες εξορμήσεις!!! (photo)

Κανένας άλλος προορισµός δεν έχει καταφέρει να επιτύχει ένα τόσο δυνατό «rebranding» και να προσελκύει κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, την ίδια στιγµή που αναβαθµίζει σταθερά τις υποδοµές του!
Ευλογηµένη από τη φύση και… προικισµένη από τους ανθρώπους, η Μεσσηνία είναι αυτό που λέµε το απόλυτο success story!
Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα δηµοφιλή ελληνικά νησιά, που κάθε καλοκαίρι γίνονται πόλος έλξης εκατοµµυρίων επισκεπτών. Αντίθετα, µπορεί να υπερηφανευτεί επάξια ότι διαθέτει έναν φυσικό παράδεισο, πλούσιο σε αρχαιολογικούς θησαυρούς και µοναδικές παραλίες, αλλά και εξαιρετικές υποδοµές που δεν αφήνουν κανέναν παραπονεµένο! Από τους προορισµούς εκείνους που µόνο ανοδική πορεία καταγράφουν τα τελευταία χρόνια, η Μεσσηνία έχει εκτοξεύσει στα ύψη τη δηµοφιλία της και όχι άδικα! 


Η λειτουργία της Costa Navarino, η αύξηση των πτήσεων από και προς το αεροδρόµιο και, φυσικά, η νέα εθνική οδός που σε περίπου 2,5 ώρες συνδέει την Καλαµάτα µε την Αθήνα έχουν δώσει τεράστια ώθηση στην τουριστική κίνηση της περιοχής. Κι αν δεν την έχετε επισκεφθεί ακόµα, οι λόγοι που ακολουθούν θα τη βάλουν στην κορυφή της ταξιδιωτικής σας ατζέντας για φέτος το καλοκαίρι!… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRAVELSTYLE

Δεν υπάρχουν σχόλια: