Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Κολώνα της ΔΕΗ παραμένει στη μέση της ασφάλτου σε κοινοτικό δρόμο-περιφερειακό στη ΒΑΛΥΡΑ ΙΘΩΜΗΣ

 

 Ρεπορτάζ: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου, Αθλητικογράφος της ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας

                       Η κολώνα της ΔΕΗ στον περιφερειακό δρόμο Βαλύρας-Ιθώμης.

                                         Φωτο: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου


ΠΡΟΣ ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κολώνα της ΔΕΗ παραμένει στη μέση της ασφάλτου σε κοινοτικό δρόμο-περιφερειακό στη ΒΑΛΥΡΑ ΙΘΩΜΗΣ-παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις & τα έγγραφα που έχει κοινοποιήσει ο Δήμος Μεσσήνης!!!

Σύμφωνα με καταγγελία ΙΘΩΜΊΤΗ αγροτιστή αναγνώστη μας Α. Ι.Τ (σ.σ τα πλήρη στοιχεία του στην διάθεση της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας) ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ο περιφερειακός-κοινοτικός δρόμος στη Βαλύρα Ιθώμης-Μεσσήνης πρόσφατα ασφαλτοστρώθηκε, όμως όπως απεικονίζεται& στη ΦΩΤΟ που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός κολόνα στο δίκτυο της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) δεν μεταφέρθηκε!!!

Το φυσιολογικό ΚΥΡΙΟΙ της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ θα ήταν βέβαια, να μεταφερθούν πρώτα τα κοινωφελή δίκτυα & στη συνέχεια να γίνει η ασφαλτόστρωση-διαγράμμιση κλπ.

Έτσι, περίπου λίγα μέτρα μέσα στον νέο δρόμο, υψώνεται ο στύλος μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος & μερικές κορδέλες προειδοποιούν τους διερχόμενους οδηγούς.

Δεκάδες αναγνώστες μας επισημαίνουν πως ειδικά τη νύχτα, αφού δεν υπάρχει φωτισμός, ο κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος είναι πολύ μεγάλος, αφού πρόκειται για δρόμο όπου αναπτύσσονται ταχύτητες από τα αγροτικά & διερχόμενα αυτοκίνητα..

Επίσης, το γεγονός ότι ο στύλος της ΔΕΗ βρίσκεται μετά από μια δεξιά στροφή, τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο.

Σχετικές ΦΩΤΟ έχουν κυκλοφορήσει & στο διαδίκτυο & όπως είναι φυσιολογικό υπάρχουν οργισμένες αντιδράσεις και χαρακτηρισμοί από χρήστες του Facebook & ηλεκτρονικών ιστοσελίδων.

Οι αρμόδιοι της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ καλούνται άμεσα να προχωρήσουν στην απομάκρυνση του στύλου, πριν θρηνήσουμε θύματα…

Φιλικά Χρ. ΠΑΠ κάτοικος Βαλύρας Ιθώμης-Μεσσήνης

1 σχόλιο:

Κώστας παπ είπε...

Πρέπει να γίνει άμεση μεταφορά, γιατί το κακό το βλέπουμε να έρχεται και τότε ότι και να λένε θα είναι κούφια λόγια. Για αυτό φύλαξε τα ρούχα σου για να τα έχεις όλα.