Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Ναι...στον Αστέρα μας!

 



Μάς απογείωσαν με την άνοδό τους στην Α΄ Τοπική Κατηγορία Ποδοσφαίρου στη Μεσσηνία, τους θαυμάσαμε κατά τη μετάδοση του τηλεοπτικού αφιερώματος στην εκπομπή Βίλατζ Γιουνάιτεντ της ΕΡΤ3.... Είναι τα υγιή νιάτα της Βαλύρας μας , γεμάτα ζωή και ελπίδα για το αύριο, ενάντια στις δυσκολίες των καιρών. Εμείς, οι φίλαθλοι, φίλοι, χορηγοί και υποστηρικτές τους, για μια ακόμη φορά, ιδίως αυτή την περίοδο, πριν τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, που χρειάζεται να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσόν των 3.000 χιλ. Ευρώ για τα τρέχοντα έξοδα των παιχνιδιών, ας τους ασημώσουμε γερά, για να μην τους ματιάσουμε!

Χορηγοί που προσφέρουν οικονομική ενίσχυση του ποσού των 5.000 χιλ. Ευρώ και άνω, λαμβάνουν τον τιμητικό τίτλο του Προέδρου του Αστέρα FC Βαλύρας και σχετικό άρθρο αναρτάται στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Βαλύρας μας.

Όλοι ανεξαιρέτως οι χορηγοί,  απαθανατίζονται στο βιβλίο του Αστέρα μας, που θα παραδοθεί στις επόμενες γενιές. Το μεγάλο ονομαστικό αφιέρωμα στους χορηγούς του Αστέρα FC Βαλύρας, σε συνεργασία με τον αθλητικογράφο κ. Χρήστο Παν. Παπαγεωργίου, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας, μετά τη λήξη αυτής της αγωνιστικής περιόδου.

Ας δούμε τι λέγει χαρακτηριστικά ο δραστήριος κ. Κώστας Θ. Καυκούλας, αρχηγός του Δ.Σ. του Αστέρα και σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας:

                         



Αγαπητοί φίλαθλοι και φίλοι του Αστέρα Βαλύρας,


Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εκδήλωση θαυμασμού και αγάπης, υστέρα από την μετάδοση του τηλεοπτικού αφιερώματος στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή Βίλατζ Γιουνάιτεντ .

Η καθημερινότητα μας είναι λίγο διαφορετική, αφού η διοίκηση καλείται να δουλεύει χωρίς οικονομική ανεξαρτησία. Τα έσοδα μας προέρχονται από τοπικούς χορηγούς και ελάχιστα από κρατικές επιχορηγήσεις.

Η μεγαλύτερη στήριξη είστε εσείς οι φίλαθλοι και φίλοι του Αστέρα, με την παρουσία σας στους ποδοσφαιρικούς αγώνες μας. Φτάνουμε στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, και ζητάμε ακόμα μια φορά την έμπρακτη οικονομική σας στήριξη, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε κυρίως στο κόστος των υπολοίπων παιχνιδιών.

Η ελάχιστη προσφορά από εσάς, η μεγαλύτερη βοήθεια για εμάς!

Σας ευχαριστούμε,

το Δ.Σ. του Αστέρα FC Βαλύρας.

Τρόποι συνδρομής - οικονομικής ενίσχυσης του Αστέρα FC Βαλύρας:

Μέσω τραπεζικού εμβάσματος:

IBAN: GR9870100000000438227435722

Δικαιούχος: Αστήρ Βαλύρας, Αθλητικός και Ποδοσφαιρικός Σύλλογος

Όνομα Τράπεζας :Viva Payment Services S.A

Μέσω άμεσης πληρωμής με τη χρεωστική κάρτα σας:

Ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο, μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον και κάνετε την κατάθεσή σας. Βάλτε το email σας, ώστε να έρθει αυτόματα η απόδειξη κατάθεσής σας https://pay.vivawallet.com/asterasvalirasfc


Όλοι μαζί..... για τον Αστέρα μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια: