Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Μάριος Τσερρίκου, ο νέος τερματοφύλακας του ΑΠΣ Αστέρα Βαλύρας

 



Ανταπόκριση: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου, Αθλητικογράφος και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΑΠΣ Αστέρα Βαλύρας

 

Το ΔΣ του Αστέρα Βαλύρας  ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του κ. Μάριου Τσερρίκου για τη   θέση του τερματοφύλακα,  όσον αφορά την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο Μάριος  είναι 21 ετών ,  διαθέτει  πολύ καλή εμπειρία και άριστες  ικανότητες   ως τερματοφύλακας, παράλληλα διακρίνεται για τις  καλές κοινωνικές του δεξιότητες.  Πρόκειται για  ένα φιλικό άτομο,   που σίγουρα θα εναρμονιστεί ευχάριστα με τη συναισθηματικά δεμένη  ομάδα του Αστέρα μας .  Αν και το ύψος του νέου τερματοφύλακα φθάνει τα 1,90 μ. , πάραυτα δεν βλέπει τον κόσμο……….. «αφ΄υψηλού»!


                                                    Μάριος Κλειώτης πρώτος στην υποδοχή...
                                                       εδώ έχουμε Μάριος στο τετράγωνο!!!


Η τελευταία ομάδα που αγωνιζόταν ο Μάριος ήταν αυτή του ΠΑΣ Ράχης Καλαμάτας. Συνέβαλε σημαντικά στο ενδιαφέρον  πρωτάθλημα της Α΄ Μεσσηνίας , ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Μεσολογγίου και στον Άρη Αιτωλικού (Ένωσης Αιτωλοακαρνανίας).

Μάριε, καλωσόρισες στην όμορφη και ευρεία οικογένεια του Αστέρα μας! Σου ευχόμαστε υγιή αγωνιστική σεζόν, με επιτυχίες, βοηθώντας τη θρυλική κιτρινόμαυρη ομάδα της Βαλύρας να επιτύχει   την αγωνιστική περίοδο 2024-25 τους στόχους της.  Ένα χωριό, μια ομάδα , ένα όνειρο, και εσύ Μάριε ο φύλακας της νίκης μας!

Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: