Παραγωγή με παραδοσιακό τρόπο αλλά με σύγχρονα εργαλεία
Εύκολα και με απλά μέσα μπορούμε να βγάλουμε μυρωδάτο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.Το λεγόμενο “αθέρμιγο” η “πρώτης ψυχρής έκθλιψης” η “ομφάκινο” όπως το λέγανε οι Αρχαίοι Έλληνες . Όμοιο του δεν υπάρχει στην αγορά. Ακόμα και αν το βρίσκαμε θα το πληρώναμε πάνω από 250 Ευρώ το κιλό!
Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου