Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

 

Με ευχαρίστηση είδαμε την ακόλουθη ανακοίνωση, που αφορά τον καθαρισμό του όμορφου χωριού μας εν όψει του Πάσχα, εκ μέρους του κ. Κώστα Θ. Καυκούλα, Συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας, στη σελίδα του στο FB. Σκεφτόμουν, ότι και γάντια έχω και βασικά εργαλεία διαθέτω...αλλά βρίσκομαι λιγάκι μακριά...εν πάσι περιπτώσει, το ελάχιστο που δύναμαι να προσφέρω είναι να καλύψω την αυριανή δράση των εθελοντών του χωριού μας, για να σας θαυμάσουμε οι Βαλυραίοι και φίλοι μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!

Η Κοινότητα Βαλύρας προσκαλεί όλους τους κατοίκους μας να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση εθελοντικού καθαρισμού του χωριού μας!

Σάββατο, 27 Απριλίου, στις 08:30 π.μ.

Σημείο Συνάντησης στο παλιό Δημαρχείο

Η αποστολή μας θα είναι να καθαρίσουμε τους δημόσιους χώρους και τους δρόμους του χωριού μας από σκουπίδια και ανακυκλώσιμα υλικά. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη καθώς ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δώσουμε ένα παράδειγμα φροντίδας και αλληλεγγύης προς την κοινότητά μας.

Παρακαλούμε να φέρετε μαζί σας γάντια και κατάλληλα εργαλεία καθαρισμού, εάν έχετε.


Με εκτίμηση,

Η Κοινότητα Βαλύρας


Μεγάλη ευλογία είναι αυτή η προσφορά σας, πέρα από τη γυμναστική που θα βοηθήσει στην αποβολή των τοξινών από το σώμα. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι είμαστε μαζί η Βαλύρα μας, όπου κι αν βρισκόμαστε, αναντικατάστατα πετράδια στον συνολικό  στολισμό της, και ο καθένας καλείται με γενναιοδωρία ψυχής να προσφέρει ό,τι δύναται, όσον αφορά αυτό που απαιτούν οι περιστάσεις. Περιμένουμε να σας δούμε για να σας καμαρώσουμε όλους σας!

Καλή δύναμη στο έργο σας,   Καλή Ανάσταση! 

Ο Θεός μεθ΄ημών

Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

26-4-2024


Δεν υπάρχουν σχόλια: