Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Με "βολίδα" Κωστή Σιάγκρη o φοβερός Αστέρας Βαλύρας 1-0 τον Ατρόμητο Πλατύ!!!


Νίκη με σκορ 1-0, επί του γειτονικού Ατρομήτου Πλατέος, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου 26/11 ο Αστέρας Βαλύρας μπροστά στους οπαδούς του, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της Β΄ Μεσσηνίας! 
Από κει και πέρα, το μοναδικό τέρμα για τους "κιτρινόμαυρους" της Ιθώμης πέτυχε ο έμπειρος δυναμικός μεσοαμυντικός Κωστής Σιάγκρης, με μακρινό σουτ από 35 μέτρα, στο 44ο λεπτό του α΄ ημιχρόνου, και χειροκροτήθηκε θερμά από τους δεκάδες ένθερμους φίλους της ομάδας του που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο "μαρακανά κάμπου" που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα 1-0. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΩΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΩΤΗ 
Ο 23χρονος γκολκίπερ των νικητών και από τους κορυφαίους της κατηγορίας του Σώτος Καρτερολιώτης μαζί μεν τον έτερο πορτιέρο των "κίτρινων" Δημήτρη Κ. Χριστόπουλο, στο τέλος της συνάντησης σε δηλώσεις του στο sportstonoto.gr φανερά ικανοπoιημένος από την αγωνιστικότητα των συμπαικτών του σε ε΄να βαρύ αγωνιστικό χώρο, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ευχαριστεί θερμά εκ μέρους όλων όσοι έδωσαν το παρών στον απογευματινό αγώνα, τη διοίκηση της ομάδας του, το φίλαθλο κόσμο της Ιθώμης που βρίσκεται τη φετινή σεζόν στο πλευρό τους, τόσο στα εντός όσο και εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς και σε ένα δικό του πρόσωπο από την αθλητική οικογένεια που θέλησε να κρατήσει τη ανωνυμία του για ευνόητους λόγους... MVP ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΝΤΖΟΣ.
Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε, ότι ο 35χρονος Αρφαραίος μέσος Γιώργος Γιαννακούντζος, που αποκτήθηκε την μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού με ενέργειες του νυν δραστήριου πρόεδρου Στηβ Η. Μακρή (σ.σ. τον δικαίωσε απόλυτα), ότι έχει επιφορτιστεί τη φετινή σεζόν σε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή, ενώ η ιστορική ομάδα του "κάμπου" που έχει έναν αγώνα λιγότερο απο τους διώκτες της "σκαρφάλωσε" στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο 1ο όμιλο της Β΄ Μεσσηνίας. Στο μεταξύ όλα δείχνουν ότι θα πετύχει μια άνετη παραμονή στην κατηγορία και θα δοθεί η δυνατότητα και σε αρκετούς νεαρούς παίκτες από την Ακαδημία Ιθώμης που επανιδρύθηκε ξανά και λειτουργεί με την καθοδήγηση του τεχνικού Αργύρη Λιάππα, να αγωνιστούν στη μεγάλη ομάδα ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες. Εύκολο έργο είχε ο έμπειρος καλαματιανός ρέφερι των εθνικών κατηγοριών Παναγιώτης Σερεμέτης, σωστοί στις υποδείξεις τους οι συνεργάτες του Γ, Νιάρχος και Γ. Ρουμελιώτης. ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Σωτήρης Καρτερολιώτης, Σταύρος Α. Βασιλόπουλος, Κωστής Α. Σιάγκρης, Κώστας Καπόγλης, Βασίλης Δ. Μπουρίκας, Βασίλης Ι. Μαρινόπουλος (66΄Γ. Κωσταγιάννης, Γιώργος Γιαννακούντζος, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος (56΄Γιώργος Κ. Γεωργακόπουλος), Θόδωρος Μ. Τσάμης, Ιωάννης Ανδριανόπουλος και Τάσος Μ. Νίκας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Χαλκιάς, Αθανασόπουλος, Γαλέας, Ι. Τσιλίκος, Αλεξόπουλος, Παυλόπουλος, Κοντόπουλος (58΄Παπαλάμπρου, Σγουράκης, ΙΙ. Τσιλίκος, Λυμπερόπουλος (63΄Δημέας) και Τζανετέας ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017: Τέλος ο διοικητικός παράγοντας του Αστέρα Βασίλης Φ. Μπακόπουλος που επανήλθε στην ενεργό δράση μετά από απουσία αρκετών χρόνων μαζί με τους επιχειρηματίες κ.κ. Νίκο Σ. Καρτερολιώτη, Ιωσήφ Π. Δημητρακόπουλο, Γιώργο Ν. Μπουρολιά, και τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Ν. Φωτεινό , ανακοινώνει στα μέλη και στους φίλους της Ιθωμίτιικης ομάδας ότι ο ιστορικός σύλλογος θα προχωρήσει στα τέλη του μήνα Δεκεμβρίου στην έκδοση του Ημερολογίου για το 2017. Καλεί του φίλους επαγγελματίες από τη Βαλύρα τα γειτονικά χωριά της Ιθώμης, το Μελιγαλά, τη Μεσσήνη και την Καλαμάτα να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια του ΑΣΤΕΡΑ, ώστε να λάμψει ξανά το ποδοσφαιρικό άστρο της Ιθώμης, και να ανταποκριθεί με επιτυχία στα λειτουργικά έξοδα αλλά και στη λειτουργία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΘΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, αφού τα τελευταία χρόνια δεν έχει καμιά οικονομική στήριξη απ την ΓΓΑ, ΕΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και την επίσημη πολιτεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: