Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Κυριακή 25 Ιουνίου ανοιχτή Συνέλευση & εκλογές (8.45μ.μ.) στο Δημαρχείο Ιθώμης...!!!

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στις (8.45) το  βράδυ, σε αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Ιθώμης στη Βαλύρα, θα διεξαχθεί  Ανοιχτή Γενική Συνέλευση των μελών του  Αστέρα Βαλύρας! 
Αρχικά θα προηγηθεί ο οικονομικός απολογισμός από τον υπεύθυνο διοικητικό παράγοντα Βασίλη Φ. Μπακόπουλο, θα συζητηθεί η πορεία της «κιτρινόμαυρης» ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Μεσσηνίας, η βελτίωση από το Δήμο Μεσσήνης και την περιφέρεια Πελοποννήσου των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου Βαλύρας,  η ενδυνάμωση της νεοσύστατης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ιθώμης F.C.  και η βραδιά θα κλείσει με τις αρχαιρεσίες για την εκλογή καινούριας ισχυρής 13μελούς διοίκησης και Εξελεγκτικής  Επιτροπής που θα έχει διετή θητεία και με τις κατάλληλες μετεγγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, θα επιδιώξει  να σταθεί με αξιώσεις στο προσεχές πρωτάθλημα της Β΄ Μεσσηνίας.
 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Αυτό αποφασίσθηκε ομόφωνα,  στο χθεσινοβραδινό 19/06 συμβούλιο που συνήλθε στα γραφεία του Δημοτικού γηπέδου ποιο γνωστό ως «Μαρακανά κάμπου» Βαλύρας, και το Δ.Σ σε ανακοίνωση που εξέδωσε απευθύνει  θερμή πρόσκληση και επισημαίνει ότι η παρουσία όλων των μελών, των ποδοσφαιριστών και μη εν ενεργεία παλιών παικτών που έχουν «ματώσει» τη φανέλα της ιστορικής ομάδας, των επαγγελματιών που την στηρίζουν οικονομικά εδώ και δεκαετίες, των γονιών της Ακαδημίας Ιθώμης  F.C.  που ιδρύθηκε τη περσινή χρονιά και απαρτίζεται από 30 και πλέον παιδιά, καθώς και των φιλάθλων της, είναι απαραίτητη, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα ισχυρό Δ.Σ που θα οδηγήσει τον Αστέρα Βαλύρας ξανά στο δρόμο των επιτυχιών…

Δεν υπάρχουν σχόλια: