Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Μελιγαλάς: Του φόρεσαν τις... δικές του χειροπέδες!!!

Μεσσηνία: Του φόρεσαν τις... δικές του χειροπέδες!
Οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητό του δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser, ένα μπλε φάρο παρόμοιο με αυτόν των περιπολικών, ένα σπρέι πιπεριού, ένα κλομπ και ένα ζευγάρι χειροπέδες.
Έκρυβαν και ευτράπελα οι προληπτικοί έλεγχοι που έκαναν οι άνδρες της Αστυνομίας την Κυριακή για να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις και επεισόδια στο μνημόσυνο της Πηγάδας, στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.
 
Μεταξύ των τριών ατόμων που συνέλαβαν με παράνομο οπλισμό, ήταν και ένας στον οποίο φόρεσαν τις... δικές του χειροπέδες!Πρόκειται για έναν 44χρονο Έλληνα από την Κυπαρισσία στο αυτοκίνητο του οποίου έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί και ανακάλυψαν δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser, ένα μπλε φάρο παρόμοιο με αυτόν των περιπολικών, ένα σπρέι πιπεριού, ένα κλομπ και ένα ζευγάρι χειροπέδες. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και αντιποίηση αρχής.Ακόμη, συνελήφθησαν ένας 25χρονος Έλληνας από το Μαντζάρι Ανδανίας που υποβλήθηκε σε σωματικό έλεγχο και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πάνω του ένα σπρέι πιπεριού και ένας 32χρονος Έλληνας από το Καρνάσι Ανδανίας, γιατί έκρυβε ένα μεταλλικό κλομπ στο αυτοκίνητό του.
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: