Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Eορτάστηκε στην Καλαμάτα ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας Αγ. Αρτέμιος

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Παναγιώτης Πούπουζας
Παρόντες ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Mεσσηνίας Παναγιώτης Πούπουζας, ο Λιμενάρχης Αντώνης Δουμάνης, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, μέλη από τον Σύλλογο Αποστράτων Αστυνομικών, εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμάτας ο Ανδρέας Καραγιάννης και μέλη και εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας.

Nα σημειωθεί ότι ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν:

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεώργιου, στo Ναύπλιο Αργολίδας και ακολούθησε δεξίωση στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.
Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο και ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου.
Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στη Σπάρτη και ακολούθησε δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΜΕΝΕΛΑΪΟΝ», στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου αριθμός 91.
Τέλος, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, τέλεσε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης Αρκαδίας, δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, και ακολούθησε δεξίωση στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: