Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Έκκληση προς τον κ. Δημήτρη Γαλιάτσο, Αντιδήμαρχο Μεσσήνης, για άμεση επέμβαση

 


Ο  Ακούρευτος Ευκάλυπτος κοντά στην Παιδική Χαρά  και στο Σιδηροδρομικό Σταθμό                                            Βαλύρας.Φωτο: κα Ευγενία Δ. Ντουραμάκου


Η δραστήρια και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη κύρια Ευγενία Δ. Ντουραμάκου, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας, ενημέρωσε πρόσφατα τον κύριο Δημήτρη Γαλιάτσο, αντιδήμαρχο Μεσσήνης, όσον αφορά το βάψιμο του κτιρίου του ΓΑΙΟΣΕ στη Βαλύρα και  το κλάδεμα ενός ανεπτυγμένου ευκαλύπτου, για την προστασία των παιδιών που γειτνιάζουν κοντά στην παλιά παιδική χαρά του χωριού μας, η οποία είναι δίπλα στο κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βαλύρας.

Ο άξιος αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης  Γαλιάτσος είναι έμμισθος, ανανεώθηκε η θητεία του από τον κ. Γιώργο Αθανασόπουλο , Δήμαρχο Μεσσήνης, για την περίοδο 1-11-21 έως 30-11-22, ακόμη δεν έχουν γίνει εκλογές και ισχύουν τα καθήκοντά του. Οι αρμοδιότητές τού κ. Γαλιάτσου αφορούν την Καθαριότητα και Ανακύκλωση, τη Συντήρηση του Πράσινου, την κίνηση Οχημάτων και Μηχανημάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών, και τη Συντήρηση Υποδομών, και άμεση παρέμβαση στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Αισθητή στη Βαλύρα είναι η δράση του συγκεκριμένου αντιδημάρχου, ο οποίος επισκέπτεται το χωριό μας , και βοήθησε πλαισιώνοντας τον άξιο δήμαρχο Μεσσήνης, κύριο Γιώργο Αθανασόπουλο , στα έργα του γηπέδου Μαρακανά, του Αστέρα Βαλύρας FC. στον κάμπο της Βαλύρας.


                  Πάνω από τα κτίρια του Σταθμού υψώνεται επικίνδυνα ο ευκάλυπτος.

                                              Φωτο: κα Ευγενία Δ. Ντουραμάκου

Μέρος του μηνύματος της κας Ευγενίας Ντουραμάκου προς τον αντιδήμαρχο κ. Γαλιάτσο περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Απείχα συνειδητά σεβόμενη τις προτεραιότητές σας και επανέρχομαι να αποσπάσω τις υποσχέσεις σας. Οι εργασίες σοβατίσματος ολοκληρώθηκαν, οπότε μπορούμε να βάψουμε το κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βαλύρας. Εκκρεμούν οι τραβέρσες. Ο χώρος αυτός , μέσα από την αναγέννησή του, τιμά όχι μόνο εμάς , αλλά και εσάς.

Επίσης , ένας ευκάλυπτος ιδιαίτερα ανεπτυγμένος, βρίσκεται ανάμεσα στην παιδική χαρά και στο κτίριο του ΓΑΙΟΣΕ. Εκτιμώ ότι χρειάζεται άμεσα κλάδεμα γιατί τα κλαδιά του είναι πολύ εύθραυστα και σε ένα δυνατό αέρα  μπορεί να τραυματίσουν τα παιδιά, τους γονείς και τους διερχόμενους από το συγκεκριμένο χώρο”.


                           Ο  ενήλικας ευκάλυπτος ζητά άμεσα  κατάλληλο κούρεμα

               από τον άξιο αντιδήμαρχο κ. Γαλιάτσο. Φωτο: κα Ευγενία Δ. Ντουραμάκου


Ευχόμαστε ο σαφής λόγος της κας Ευγενίας Ντουραμάκου να εισακουστεί τάχιστα και ο  ευσυνείδητος αντιδήμαρχος να ανταποκριθεί άμεσα στο ευγενικό κάλεσμά της.


Ο Θεός μαζί σας!


Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

28/1/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια: