Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Βαλύρα:Γύφτος εισέβαλε σε σπίτι για να κλέψει!!!

Συνεχίζεται στην Βαλύρα ο εφιάλτης από την παραβατική συμπεριφορά των Γύφτων, που δεν λένε με τίποτα να σταματήσουν τις κλεψιές και τις ληστείες.
 Γράφει ο: Βασίλης Γ.Φειδάς
Εχθές το μεσημέρι και περί ώρα 15:15 Γύφτος εισέβαλε από την πίσω πόρτα σε σπίτι πλησίον του Αγίου Αθανασίου και έκλεψε μια γυναικεία τσάντα που περιείχε κάρτες και άλλα αντικείμενα, ευτυχώς όμως όχι χρήματα.Μάλιστα την ώρα εκείνη βρίσκονταν εντός της οικείας οι ιδιοκτήτες της που τον αντιλήφθηκαν, με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί.Έτσι τουλάχιστον γλύτωσαν από την κλοπή περισσότερων αντικειμένων ή και χρημάτων.Πάντως λίγη ώρα αργότερα η κλεμμένη τσάντα βρέθηκε πεταμένη κοντά στο βενζινάδικο, στην έξοδο από Βαλύρα προς Σκάλα.
 Ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος, καθώς  πρόκειται για θρασύτατους και αδίστακτους κακοποιούς που είναι ικανοί για τα χειρότερα.
Προσοχή λοιπόν, καθώς εκτός από την νύχτα και η ημέρα το ίδιο επικίνδυνη για εισβολή Γύφτων και άλλων κακοποιών στοιχείων,σε σπίτια.
Ένας συναγερμός σίγουρα αποτελεί την καλύτερη λύση.Επειδή όμως οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 300 ευρώ, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι και για τα μικρά βαλάντια υπάρχει η λύση των φωτοκυτάρων με απλή σειρήνα το κόστος των οποίων στην ελεύθερη αγορά στοιχίζει περίπου 15 ευρώ.
Τεχνικοί της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας μπορούν να σας ενημερώσουν περισσότερο για το θέμα αυτό και ακόμα να αναλάβουν δωρεάν την τοποθέτησή τους σε όσους αδυνατούν να υποβληθούν σε περαιτέρω έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: