Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Βαλύρα:Κυνηγοί εν δράση...

Το αγριογούρουνο δεν είχε καμία τύχη!!!
Πώς να την έχει βέβαια αφού είχε την ατυχία να εντοπισθεί από Βαλυραίους κυνηγούς, που δεν χαρίζονται όταν βρούν τέτοιο θήραμα. Αρχηγός της ομάδας ήταν ο Γιώργος Βασιλόπουλος, γιος του αείμνηστου Νάκη Βασιλόπουλου που δίκαια κατείχε το τίτλο του βασιλιά των κυνηγών.
Οι κυνηγοί μας γύρισαν περιχαρείς στην Βαλύρα το Σάββατο το βράδυ, και φυσικά σταμάτησαν στην πλατεία  για να εισπράξουν και τα σχετικά εγκώμια από τους θαυμαστές του είδους.

Το θέμα αυτό ήταν το γεγονός του Σαββατοκύριακου στην γενέτειρα. Εποχές μαύρης λιτότητας βλέπετε και το κυνήγι, πέρα από χόμπι, προσφέρει ιδιαιτέρως σήμερα στο οικογενειακό τραπέζι.Γύρω στα 100 κιλά υπολογίζεται με το μάτι ότι είναι ο αγριόχοιρος. ΕΕΕ!!! δεν είναι και λίγα!!! Άντε καλοφάγωτο παιδιά και σε άλλα!!! 











1 σχόλιο:

ΧΡ.ΠΑΠ είπε...

Μετά το φωτορεπορτάζ του Τζον Λιντ στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα,με το αγριγούρουνο μπορούμε να φωνάξουμε, ότι η περιοχή της Ιθώμης και κύρια η Βαλύρα έχει τους κορυφαίους κυνηγούς στην Ελλάδα!!!
Παιδιά συγχαρητήρια και πάντα τέτοια...
Εμπρός στρο δρόμο που χάραξε ο αείμνηστος νονός μου Νάκης Βασιλόπουλος!!!!