Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ημιμαραθώνιος ευαισθητοποίησης παιδικής παχυσαρκίας: Αρχαία Ιθώμη-Μεσσήνη (19/10)

Ημιμαραθώνιος ευαισθητοποίησης παιδικής παχυσαρκίας: Αρχαία Ιθώμη-Μεσσήνη (19/10)
Με σκοπό την ευαισθητοποίηση για την παιδική παχυσαρκία και την ενημέρωση για τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής, διοργανώνεται ημιμαραθώνιος αγώνας από την Αρχαία Ιθώμη στη Μεσσήνη.
 Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 με την επωνυμία «Navarino Challenge», μια διοργάνωση που υποστηρίζει ο ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Ντην Καρνάζης.
ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ...
Όπως σημειώνει ο Δήμος Μεσσήνης σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί από την πλατεία της Αρχαίας Ιθώμης και θα τερματίσει στην κεντρική πλατεία στη πόλη της Μεσσήνης.

Επίσης, ο αγώνας διοργανώνεται από τη Focus on Sports με την υποστήριξη του Δήμου Μεσσήνης, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, την υποστήριξη του Costa Navarino και του ΟΠΑΠ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...
Στην υποστήριξη του αγώνα συμμετέχουν το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης, ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσσήνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Μεσσήνης, ο Σύλλογος Γυναικών Αρσινόης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρσινόης και η Τοπική Κοινότητα Αρσινόης, ο Παιδικός Σταθμός Ανδρούσης, ο Αθλητικός Σύλλογος Ανδρούσης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εύας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριοδιτών και ο Σύλλογος Χορού και Ενόργανης «Η χαρά του Παιδιού».
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος συγχαίρει όλους όσοι συμμετέχουν σ’ αυτόν τον ημιμαραθώνιο κατά της παιδικής παχυσαρκίας αλλά και όσους βοηθούν και υποστηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία και καλεί όλους τους πολίτες του Δήμου Μεσσήνης να συνδράμουν καθοιονδήποτε τρόπο σ’ αυτή την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: