Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Αστέρας Βαλύρας: Κυριακή 11 Αυγούστου γιορτάζει τα 62 του χρόνια, με μουσική βραδιά! Ανακοίνωσε 11άδα παικτών…

Αστέρας Βαλύρας: Κυριακή 11 Αυγούστου γιορτάζει τα 62 του χρόνια, με μουσική βραδιά! Ανακοίνωσε 11άδα παικτών…
Tη Κυριακή 11 Αυγούστου 2013, ο Αστέρας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 62 χρόνων από την εμφάνισή του στα Μεσσηνιακή γήπεδα, (σ.σ. κυκλοφόρησε και σχετική αφίσα με ΦΩΤΟ της 1ης  ποδοσφαιρικής ομάδος το 1951), διοργανώνει μουσική βραδιά στις 10 το βράδυ και τα έσοδα εκδήλωσης θα δοθούν στο σύλλογο της Ιθώμης, προκειμένου να αντεπεξέλθει με επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Μεσσηνίας.


Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μιλτιάδης Μαυροειδής, θα είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα για την προσεχή περίοδο 2013-14, μετά την συνάντηση που είχε ο καλαματιανός κόουτς  με τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης Τάκη Καρύδη και, τους συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο, όπου συμμετέχει και ο πρώην δήμαρχος Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλος.
ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ: Όσον αφορά το μετεγγραφικό πάρε-δώσε, ο Παντελής Στρατής μετεγγράφηκε στον Εθνικό Μελιγαλά, ο Κωστής Γιαννόπουλος δόθηκε «δανεικός» για ένα χρόνο στο γειτονικό Α.Σ Ανδρούσης, όπως επίσης και οι δυο αναπληρωματικοί τερματοφύλακες των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης. Ο λόγος για τον 16χρονο και πολλά υποσχόμενο γκολκίπερ Βασίλη Θ. Μπουρίκα που υπέγραψε στον Ολυμπιακό Καλαμάτας του Ηλία Παπακωνσταντίνου, (σ.σ. τον είχε «τσεκάρει» ο νησιώτης τεχνικός των ερυθρόλευκων της Καλαμάτας Σπύρος Τσίκινης)  και ο 19χρονος πορτιέρο Σωτήρης Καρτερολιώτης στον γείτονα των Αρφαρών. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 11: Παράλληλα, με συντονισμένες ενέργειες του μεγάλου «αφεντικού» του Αστέρα Τάκη Καρύδη και των γενικών αρχηγών Χρήστου Παπαδόπουλου και Μήτσου Καπόμπαση αποκτήθηκε μια 11άδα παικτών: Ο λόγος για τους αδελφούς Στέλιο και Γιάννη Ραπτέα του ΠΑΟ Καλαμάτας, (σ.σ. είχαν φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του Αστέρα και την προηγούμενη σεζόν), Γιώργος Μαρκόπουλος των Αρφαρών, Γιάννης Θεοδωσόπουλος είχε αγωνισθεί σε Α.Σ. Ανδρούσης, Α.Σ. Μάνεσι και Πανευαϊκό, Νίκος Χόνδρος Α.Σ. Ανδρούσης, Γιώργος Μπάρδης Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας, Παναγιώτης Τσίχλης και Παναγιώτης Γεωργομήτρος ΑΕΚ Καλαμάτας, Γιάννης Σαρρής Παπαφλέσσα Άμφειας, Γιάννης Κρέπης είχε  φορέσει τη φανέλα της Άμφειας του Ατρομήτου Πλατέος και των Αρφαρών και Δημήτρης Γούλιας του Μεσσηνιακού είχε δοθεί την περσινή σεζόν στον Α.Σ. Ανδρούσης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η Α2: Επίσης, ο αρχηγός του Αστέρα Γιάννης Καρύδης σε δηλώσεις του στο sportstonoto.gr επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι παρότι είχε πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες να αλλάξει φανέλα, προτίμησε να μείνει στους «κιτρινόμαυρους» της Ιθώμης και με τις μετεγγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε η διοίκηση, εφόσον όλα τα παιδιά δουλέψουν σκληρά να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη νέα κατηγορία της Α2 Μεσσηνίας.
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΙΘΩΜΗΣ: Στο μεταξύ, μια αντιπροσωπευτική ομάδα του Aστέρα, συμμετέχει και φέτος στον Τουρνουά «6x6» που διεξάγεται για 6η χρονιά στην Αρσινόη Ιθώμης και φιλοδοξεί να σηκώσει την κούπα στο μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 8 το βράδυ. Τέλος, στην τελετή λήξης θα παραστεί και ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Πειραιώς Αντώνης Γλύκας ο οποίος έχει προσκληθεί από τον πρόεδρο του Οικουμενικού Ελληνισμού Σταύρο Πανουσόπουλο.
ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ Χρ. ΠΑΠ. www.sportstonoto.gr







































Δεν υπάρχουν σχόλια: