Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Πεινασμένοι Αλβανοί διαρρήκτες άδειαζαν τα ψυγεία!!!

Τρεις αλλοδαποί ηλικίας 31, 32 και 37 χρόνων διέρρηξαν τέσσερα σπίτια και δυο αποθήκες, κλέβοντας χρηματικά ποσά, γεωργικά εργαλεία, ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και πλήθος από ρούχα και όσα είδη διατροφής έβρισκαν.
Ακόμη και τα τρόφιμα, ωμά ή μαγειρεμένα, άρπαζαν από τα σπίτι και τις αποθήκες που χτυπούσαν τρεις Αλβανοί διαρρήκτες οι οποίοι κατηγορούνται για έξι διαρρήξεις στις κοινότητες των Δήμων Πύλου- Νέστορος και Μεσσήνης στη Μεσσηνία.

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 31, 32 και 37 χρόνων είχαν διαρρήξει από τις 26 Νοεμβρίου ως πριν από μια εβδομάδα τέσσερα σπίτια και δυο αποθήκες, από τα οποία είχαν αρπάξει άγνωστα χρηματικά ποσά, γεωργικά εργαλεία, ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και πλήθος από ρούχα και όσα είδη διατροφής έβρισκαν.
Η δράση της τριμελούς συμμορίας εξιχνιάστηκε από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πύλου και σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η έρευνα συνεχίζεται, για να διαλευκανθούν και άλλες διαρρήξεις τις οποίες ενδεχομένως διέπραξαν οι κατηγορούμενοι.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: