Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Εισαγγελέας καλεί τον Πρόεδρο του Π.Σ. Θάμυρις, για τα οικονομικά και τον τρόπο ''λειτουργίας'' του Συλλόγου!!!

Γράφει ο:Ιωάννης Ελ. Λινάρδος
Πλέον έφτασε ο ''κόμπος'' στο χτένι με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου του Θάμυρι κ.Χρήστου Θ.Παπαδόπουλου, ο οποίος λειτουργεί αυτοβούλως και δεν δίνει αναφορά σε κανέναν για τα οικονομικά του Συλλόγου, δεν συγκαλεί Διοικητικά Συμβούλια και ο Σύλλογος είναι ουσιαστικά διαλυμένος. Ως αντιπρόεδρος του Θάμυρι   είμαι υποχρεωμένος να συγκαλέσω Γενική Συνέλευση στο Σύλλογο και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί  να εκλέξουμε ένα αξιόλογο Διοικητικό Συμβούλιο. Εάν αυτό δεν μπορέσει να επιτευχθεί και ο ιστορικός μας Σύλλογος, προκειμένου να διοικείται από άτομα που καταρρακώνουν το κύρος του, είναι προτιμότερο, κατά την ταπεινή μου άποψη, να διαλυθεί για να περισωθεί ό,τι μπορεί από την υστεροφημία του.
Λαμβάνοντας υπ' όψη όλα αυτά και τον εμπαιγμό προς το πρόσωπό μου από τον  κ. Παπαδόπουλο, εδώ και δυόμισι  μήνες, όπου τον παρακαλούσα να κάνει οικονομικό απολογισμό  και Διοικητικό Συμβούλιο και αυτός με δούλευε ψιλό γαζί , αναγκάστηκα να προκαλέσω Εισαγγελική παρέμβαση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια.
Με πόνο ψυχής για την κατάντια του Θάμυρι, που από μικρό παιδί εδώ και 35 χρόνια υπηρέτησα, και τον έχω πάντα στην καρδιά μου.

Ιωάννης Ελ. Λινάρδος
Βαλύρα:31/08/2016
    
Προς Κύριο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας
Κύριε Εισαγγελέα,
Παρακαλώ όπως δώσετε εντολή δια μέσου του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Θάμυρις’’ Βαλύρας Ιθώμης Μεσσηνίας, Χρήστο Θ. Παπαδόπουλο(κιν. 6985176749) , Ταχυδρόμο ΕΛΤΑ στο επάγγελμα, προκειμένου αυτός να μου παραδώσει τα εξής στοιχεία:
1.Τα τηρούμενα βιβλία εσόδων-εξόδων με τα απαραίτητα στοιχεία, αποδείξεις και τιμολόγια, όπως προβλέπεται από τον Κ.Φ.Σ 
2.Το βιβλίο πρακτικών
3.Το βιβλιάριο καταθέσεων  του Ταμείου στην Εθνική Τράπεζα
4.Τα κλειδιά της αίθουσας  του Πολιτιστικού Συλλόγου
Άπαντα τα ανωτέρω τα ζητώ με την ιδιότητά μου ως αντιπροέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Θάμυρις’’ και επειδή ο ως άνω αναφερόμενος Πρόεδρος:
1.Έχει περίπου 18 μήνες να συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο και λειτουργεί αυτοβούλως χωρίς να δίνει αναφορά σε κανέναν, ενώ έχει καταφέρει με τον τρόπο του να αδρανοποιήσει κάποια από τα μέλη του Δ.Σ   ή και να τα αναγκάσει  σε παραίτηση. Στην περίπτωση αυτή, και σύμφωνα με το καταστατικό, θα πρέπει να συγκαλέσω έκτακτη γενική συνέλευση προκειμένου να αναδειχθεί νέο Δ.Σ.
2.Δεν έχει εμφανίσει κανέναν απολογισμό εσόδων-εξόδων από τις Πανηγυρικές Εκδηλώσεις του 2015 και του 2016 και που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογός μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην πλατεία της Βαλύρας και στις οποίες διακινούνται σημαντικά χρηματικά ποσά. Επίσης δεν έχω καμία ενημέρωση για πιθανές εισπράξεις συνδρομών και ενισχύσεων από μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Με τιμή

Ιωάννης Ελ.Λινάρδος

Βαλύρα: 31/08/2016

Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου  ‘’Θάμυρις’’, Βαλύρας Ιθώμης Μεσσηνίας.
Τηλ. 2721082511 , 2721072238 , Κιν. 6974641169 

Δεν υπάρχουν σχόλια: