Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Η Κοπή της Βασιλόπιτας στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Θάμυρις" και στην Ακαδημία του Αστέρα Βαλύρας!!!

 

Οι μαθητές της Ακαδημίας του Αστέρα Βαλύρας.
Φωτο: κ. Κώστας Θ. Καυκούλας

Ρεπορτάζ για την Εφημερίδα Η Βαλύρα της Ιθώμης: κ. Χρήστος Π. Παπαγεωργίου, Αθλητικογράφος της ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας
Φωτορεπορτάζ: κ. Κώστας Θ. Καυκούλας, Υπαξιωματικός του Στρατού και Γενικός Αρχηγός του Δ.Σ. του Αστέρα Βαλύρας

 
Α. Η Κοπή της Πίτας για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θάμυρις

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Θάμυρι. Φωτο: κ. Κώστας Θ. Καυκούλας



Στην κατάμεστη αίθουσα του πρώην δημαρχείου Ιθώμης η διοίκηση του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλύρας "ο Θάμυρις" το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την οποία ευλόγησαν οι πατέρες κ.κ. Ιωάννης Φωτεινός & Ξενοφώντας Γαλανόπουλος!!!

Οι αιδεσιμώτατοι πατέρες κ.κ. Ιωάννης Φωτεινός και Ξενοφών Ηλιόπουλος.
Φωτο: κ. Κώστας Θ. Καυκούλας
Παρέστη η λαμπερή πρόεδρος του Θάμυρι κ. Αγγελική Μπουρίκα-Φωτεινού, παρουσία των συνεργατών της και δεκάδων φίλων και εκλεκτών προσκεκλημένων, δείχνοντας έμπρακτα τη μεγάλη απήχηση του Θάμυρι στην κοινωνία της Βαλύρας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ιθώμης.
Επίσης, οι παρευρισκόμενοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της προέδρου για την ενίσχυση της Λαχειοφόρου Αγοράς ενίσχυσαν οικονομικά το Θάμυρι, ενώ σημαντική συμβολή στην πετυχημένη διαδικασία της πώλησης και κλήρωσης των λαχνών είχαν οι κυρίες Έλενα Στ. Ιωάννου και Διονυσία Καρύδη.
Τέλος την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι διοικητικοί παράγοντες του Αστέρα κ. Νίκος Καρύδης, η σύζυγός του κα Σοφία Μπούτση, η οικονομική διευθύντρια των "'κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης κα Ζωή Γκερέκου-Λιοντήρη, ο Γενικός αρχηγός του Δ.Σ. και υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Κώστας Θ. Καυκούλας, ο αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας κ. Γιώργος Φωτεινός, οι σύμβουλοι του Δ.Σ. κα Αθανασία Αχιλ. Μπατάλια, κ. Δημήτρης Τσιλίκας (σ.σ νυν πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας), η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας εμφανώς ανανεωμένη κα Αγάπη Συκιωτάκη-Μπουρολιά, η κα Τόνια Ηλιοπούλου, υπεύθυνη δασκάλα επί σειρά ετών των χορευτικών τμημάτων του Θάμυρι , και ο κ. Γιώργος Βασ. Ραμμογιανόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, για το Δήμο Μεσσήνης, με το Συνδυασμό του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Αθανασόπουλου. Παρέστη στην όμορφη εκδήλωση της χρονιάς πλήθος συμπατριωτών μας, οι οποίοι ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο…

Β.Ετήσια Κοπή Πίτας για την Ακαδημία του Αστέρα Βαλύρας F.C Ιθώμης:

Την ετήσια πίτα έκοψε η Ακαδημία του Αστέρα Βαλύρας Κυριακή 22 Ιανουραίου 2023 στις 11:00π.μ στο "CafeAgora". Οι μικροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας, προπονητή & γονείς αντάλλαξαν ευχές για μια καλή και υγιή χρονιά, ενώ έγινε ειδική αναφορά στην καλή πρόοδο και στις σχολικές υποχρεώσεις των μαθητών.

Οι τρεις τυχεροί της χρονιάς. Φωτο:
κ. Κώστας Θ. Καυκούλας
Οι τρείς τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί, τους περίμενε ένα ιδιαίτερο δώρο (βιβλίο) που αφορούσε τα ινδάλματα των νεαρών ποδοσφαιριστών και αυριανών ελπίδων του Αστέρα Βαλύρας, όπως οι Cristiano Ronaldo, Νeymar 7 Mesi.
Την παράσταση επίσης “έκλεψε” για άλλη μια χρονιά η γευστικότατη βασιλόπιτα από την Βαλυραία φίλαθλο-ζαχαραροπλάστη κ. Ευθυμία Ξ. Καρτερολιώτη.
Και του χρόνου με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: