Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

-ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! Ανταπόκριση xris. papag @ gmail.com Για να θυμούνται οι παλιοί…να μαθαίνουν οι νεότεροι Η αγαπητη μας συμπατριώτισσα Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια στην εταιρεία " Diaplasis-Διάπλαση," & ο γνωστός καλαματιανός επιχειρηματίας "Σωκράτης Σάμιος & ΣΙΑ ΟΕ ιδιοκτήτης Συνεργείου Αυτοκινήτων" πριν λίγες ώρες στη γνωστή "ΙΑΣΩ Μαιευτική Κλινική, Αθήνας" έφεραν στο κόσμο δίδυμα (σ.σ δυο υγιέστατα χαριτωμένα αγοράκια).
Την ευχάριστη είδηση "αλιεύσαμε..." από το μαγικό κόσμου του διαδικτύου & την προσωπική ιστοσελίδα του λαμπερού ζευγαριού που διατηρούν στο Facebook & στην ανάρτησή τους πριν λίγες ώρες ανέφεραν το ευχάριστο γεγονός.
ΕΥΧΕΣ:ΕΥΓΕΝΙΑ & ΣΩΚΡΑΤΗ από τη σύνταξη της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς, καλώς ήρθαν στην ζωή σας τα αγοράκια σας & να βαδίσουν τα χνάρια …των αγαπημένων θείων τους Σωτου Καρτερολιώτη & του διεθνή μεσοαμυντικού άσου Σωκράτη Παπασταθόπουλου (σ.σ του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχων) που "γέννησε" το Μεσσηνιακό ποδοσφαιρο...

Χρ. ΠΑΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: