Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

ΣΠΟΡ-F.C ΙΘΩΜΗΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ-ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΥΛΙΑΣ 2-2 Ανταπόκριση xris. papag @ gmail.com Για να θυμούνται οι παλιοί…να μαθαίνουν οι νεότεροι
ΙΣΟΠΑΛΟ με σκορ 2-2 έληξε το  ντέρμπι της Β΄κατηγορίας για την 6η αγωνιστική στο γηπεδο μας "μαρακανά κάμπου" Ιθώμης ανάμεσα στον Αστέρα Βαλύρας F.C & τον ΠΑΟ Καλλιθέας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αστέρας για άλλο ένα παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ, άγγιξε άλλη μια ανατροπή αλλά το παιχνίδι κόλλησε στην ισοπαλία.
Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας που τους κρατά κοντά στην κορυφή με τον Αστέρα βέβαια να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Οι μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς ήττα μέχρι σήμερα είναι Ομόνοια Καλαμάτας, ΠΑΟ Καλλιθέας & ο Αστέρας Βαλύρας ο οποίος μάλιστα αγνοεί την ήττα από τον Νοέμβριο του 2022, (σ.σ σύμφωνα με τα στατιστικά του διοικητικού μας στελέχους φαρμακοπιού κ. Ανδρέα Γ. Δουλάμη ο οποίος τιμά με την παρουσία του τον ιστορικό συλλογο του χωριού μας!!!
Ακολουθεί πλουσιο φωτορεπορτάζ από τη συνάντηση στο "μαρακανά καμπου" Ιθώμης που όμως για τα δεδομένα τοπικού μας ποδοσφαίρου είναι ευλογία με τη στήριξη του Δήμου Μεσσήνης & της περιφερειας Πελλοποννησου να έχεις φυσικό χλοοτάπητα όσο δύσκολη και κοστοβόρα & αν είναι η συντήρησή του, παρά την καταρρακτώδη βροχη που εριχνε ολη νυχτα τουλουμια (σ.σ και παρά τις υπεράνθρωπες όπως επισημάναμε προσπάθειες του διοικητικου παράγοντα γεωπόνου μας Νίκου Τ. Καρύδη που κρατά με τους συενργατες του τον αγωνιστικό χώρο & τον φροντιστή Μάριο Κλειωτη) σε επίπεδα ομάδων εθνικών κατηγοριων της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου!!!
Φιλμ αγώνα:
Στο 15′ ο Κοντούλης άνοιξε το σκορ για τους Πυλιωτες κάνοντας το 0-1.
Στο 22′ ο Λάζαρης πέτυχε αυτογκόλ ύστερα από σουτ του Μέτσο για το 1-1 και στο 30′ ο Λάζαρης έβαλε μπροστά την ομάδα του για το 1-2 ύστερα από σουτ το οποίο κοντράρει στον Vasilev πέρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει στα δίχτυα.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 57′ ο Καραγεώργος ισοφαρίζοντας για λογαριασμό του Αστέρα γράφοντας το τελικό σκορ 2-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο νεαρός και πολλα υποσχόμενος καλαματιανός ρέφερι Μπαρδης που είχε εύκολο έργο με βοηθούς του Λιανό και Διακουμάκο. Υπερπαρατηρητής του ντέρμπι είχε οριστεί ο Ανδρέας Μιχαλακεας
Ο τελευταίος επισημανε στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδαότι με την κακοκαιρία έχοντας έντονη βροχόπτωση στη Μεσσηνία λίγες ώρες πριν τον αγώνα, ο αγωνιστικός χώρος παρόλα αυτά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ναι μεν είχε κρατήσει σε κάποια σημεία νερά …

Δεν υπάρχουν σχόλια: