Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Από τις γροθαρόμαντρες με τις ελιές του Στασινού Μπόβη στις εξαγωγές του εγγονού του στις Η.Π.Α.

 

                                         Το να γίνεσαι ένα με τις ελιές είναι σχέτη μαγεία!


Αγαπητοί συμπατριώτες


Η ζωή μου με τον αείμνηστο Στασινό Μπόβη ήταν άρρηκτα δεμένη με οικογενειακή φιλία, από την παιδική μου ηλικία, γι΄αυτό όταν πρωτοσυνάντησα τον συνονόματο εγγονό του Στασινό Αθαν. Μπόβη ,κατά την παιδική του ηλικία στο Road Island, ταχέως διαπίστωσα την ομοιότητα με τον εργατικό και γεμάτο ζωντάνια παππού του.

                              Ο αείμνηστος Στασινός Μπόβης μετά της συζύγου του


 Χωρίς να αδικήσω τους επιστήμονες γονείς τού νεαρού Στασινού, ο πατέρας του, Αθανάσιος, είναι μαθηματικός και η μητέρα του, Ουρανία Μαυρίκη -Μπόβη, είναι φιλόλογος. Βεβαίως το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, αλλά θα έλεγα ότι αυτό το παιδί έχει ένα επιπλέον χάρισμα.... θα μπορούσε κάλλιστα να αναλάβει με συνέπεια σημαντικές επεμβάσεις στη χώρα μας, όσον αφορά την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας!



Εργατικός, έντιμος, άριστα καταρτισμένος, και συνεπής προς τους πελάτες του είναι ο κ. Στασινός Αθαν. Μπόβης, καθώς και ο θείος του και κουμπάρος του Tom (Αθανάσιος) Bovis γιος του Ηρακλή Μπόβη στο Road Island, που έχει αναλάβει την προώθηση αρίστου - βιολογικής καλλιέργειας ελαιόλαδου και χοντρολιάς Καλαμάτας της επιχείρησης Bovis Family Olive Οil.


                            Η καλόγουστη, με θετική ενέργεια, οικογένεια Μπόβη

Πρόσφατα ο αδελφός μου Ανδρόνικος παρήγγειλε 2 τενεκέδες λάδι και έναν τενεκέ ελιές. Έφθασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε άριστη κατάσταση στο σπίτι του. Με φίλεψε... κι έμεινα έκπληκτος με την υψηλή ποιότητα , five star, πέντε αστέρων, λέμε εδώ στο Road Island ότι είναι τα προϊόντα που παράγει ο άξιος Στασινός Αθαν. Μπόβης.



Θυμάμαι τον αείμνηστο παππού του, ετοίμαζε γροθάρια στο μαντρωμένο κτήμα του στις ράχες , με κούτσουρα από παλιές και καλές αιωνόβιες ελιές, τουλάχιστον τριών αιώνων ζωής. Ήθελε να παράγει ό,τι το καλύτερο. Καμάρωνε τα γροθάρια του και ονειρευόταν πότε θα μεγαλώσουν για να του δώσουν χρυσό καρπό. Η ψυχή του χαίρεται στους ουρανούς...ο Θεός κάρπισε τις ελιές του και την οικογένεια του γιου του Αθανασίου με ένα μοναδικό πλάσμα, τον νεαρό Στασινό, καμάρι της Βαλύρας μας.


                                     Πείτε μου... τι άλλο χρειάζεστε κοπέλες μου;

Ο δραστήριος επιχειρηματίας προωθεί το Bovis Family Olive Oil όχι μόνο στις Η.Π.Α., αλλά και σε άλλες χώρες, κατόπιν ζήτησης. Γι΄ αυτό οι συμπατριώτες μας από την Ευρώπη και τον Καναδά, που είναι φίλοι της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, μπορούν άμεσα να έλθουν σε επαφή και να παραγγείλουν αυτό που επιθυμούν.


                                     Μπράβο κορίτσια..και φέτος τα καταφέρατε!

Θα εντοπίσετε τον κ. Στασινό Αθαν. Μπόβη

στο τηλέφωνο : +00-30-697 407 8736

στο site: https://bovis-oliveoil.gr

στο f/b : https://www.facebook.com/Bovis.oliveoil


                            Με την ενίσχυση  του σοφού και στοργικού πατέρα!


Όσοι έχουμε γευτεί το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο και τις ελιές του Στασινού, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις εξαγωγές του και στην προώθηση του ελαιόλαδου της Βαλύρας. Όσο θα περνά ο καιρός, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία αναμένεται να σημειώσει..μια συμβουλή του δίνω, να κοιτάζει εμπρός και να μην τον φοβίζουν τα υψηλά νούμερα....


              Και κοινωνικές δραστηριότητες... δίπλα στην πιο καλή μητέρα του κόσμου!

Στο Road Ιsland, αλλά και από όλες τις Πολιτείες της Αμερικής μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον αντιπρόσωπο της επιχείρησης, τον κ. Tom Bovis

στο τηλέφωνο 001-401-6404482

και στο e-mail : tbovis1@icloud.com

στην ελληνική ή στην Αγγλική γλώσσα.

Εύγε Στασινέ, κάνεις τη Βαλύρα μας υπερήφανη!


                     Οι ονειρεμένοι ελαιώνες του Στασινού Αθαν. Μπόβη στη Βαλύρα.


Με εκτίμηση

Γιώργος Παρ. Φειδάς


                                                Μας επιθυμήσατε; Ερχόμαστε!


Θερμές ευχαριστίες στον κ. Αθανάσιο Στασ. Μπόβη, πατέρα του Στασινού και αγαπητού καθηγητή μαθηματικών στη Βαλύρα, για τη συμβολή του στο κείμενο αυτής της ανάρτησης, και για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


                    Κι εσείς είστε ευπρόσδεκτοι...ελάτε να πάμε μια βόλτα  στα κτήματα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: