Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τρίπολη:Ειδήσεις από την περιφέρεια...

Πέτρος Τατούλης:"Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα να σκεφτεί ότι θα έρθει στην Ελλάδα για να κάνει δουλίτσες"
Αυτό τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην εισήγηση του στην συζήτηση για τις Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες που πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις της Διοίκησης στην διερευνητική διαδικασία για την οποία ζήτησε την εξουσιοδότηση.

Διαβάστε περισσότερα »

Αθόρυβα η Περιφέρεια είναι σε συνεννόηση με τη διεύθυνση της ΔΕΗ ώστε να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν από αυτούς που αδυνατούν να πληρώσουν
"Τα χρήματα δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, και πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα" σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην εισήγηση του στη συζήτηση για το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου. 

Διαβάστε περισσότερα »

Πέτρος Τατούλης:Στη φάση επιλογής του αναδόχου η μελέτη για το αρδευτικό δίκτυο του Ευρώτα
Ιδιαίτερα σημαντικό χώρο για την αγροτική οικονομία χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την περιοχή του Ευρώτα, απαντώντας στην σχετική επερώτηση για το αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η διαδικασία βρίσκεται στη φάση επιλογής του αναδόχου της μελέτης.  

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια: